Liga Naţională / ”U” Jolidon deschide etapa a XV-a

Foto: Dan Bodea

Prima partidă din cadrul etapei a XV-a a Ligii Naţionale feminine de handbal le aduce faţă în faţă, miercuri, pe ”U” Jolidon Cluj şi SCM U Craiova. Trecând peste novoia de puncte pentru ambele combatante, meciul este unul cu adevărat deosebit în condiţiile în care echipa din Oltenia este pregătită de fosta mare jucătoarea a Universităţii, Carmen Amariei, iar în componenţa lotului SCMU sunt mai multe jucătoare care au trecut şi pe la ”U”, Ionica Munteanu, Anca Amariei şi ultima achiziţie a oltencelor, Mihaela Tivadar.

Sălăjan: „Nu e un meci special”
Ambele combatante din această ]nfruntare vin după înfrângeri clare suferite în etapa anterioară. ”U” Jolidon a fost depăşită net de Corona Braşov, scor 35-26, iar SCMU a cedat în faţa celor de la Cetate Deva, scor 26-32.

Dacă universitarele stau bine în clasament, clasându-se pe poziţia a V-a, cu 24 de puncte, la doar o lungime în urma Dunării Brăila, ocupanta poziţiei a III-a, Craiova vine la Cluj de pe locul 9, cu o zestre de numai 15 puncte şi şanse limitate de a mai prinde play-off-ul campionatului.

Deşi are în componenţă o mulţime de foste jucătoare care au trecut şi pe la ”U”, directorul sportiv Cosmin Sălăjan consideră acest lucru nu este ceva special. „În viaţa oricărei echipe şi a oricărui sportiv pot să apară situaţii de acest fel. Nu este un meci special, este un meci de campionat pe care noi suntem obligaţi să-l câştigăm”, a declarat Sălăjan. Meciul ”U” Jolidon – SCM U Craiova este programat de la ora 18.00, la Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Distribuie:

Postaţi un comentariu