Liga Naţională / “U” Alexandrion n-a făcut faţă CSM-ului

Căpitanul Mihaela Ani Senocico a marcat de 6 ori în poarta CSM-ului din Bucureşti însă, "U" Alexandrion a suferit primul eşec al stagiunii, 25-45 cu echipa din capitală / Foto: Dan Bodea

După două rezultate de egalitate obţinute în primele etape ale noii ediţii a Ligii Naţionale handbalistele de la ”U” Alexandrion au înregistrat, luni seara, primul eşec din acest campionat. Ardelencele au fost „călcate în picioare” de CSM Bucureşti, echipa vizitatoare reuşind să se impună la 20 de goluri diferenţă, scor 25-45.

Practic doar în startul partidei echipa antrenată Ioan Ani Senocico a reuşit să ţină cât de cât aproape de oponenta ei, indiscutabil mult mai valoroasă datorită transferurilor „mondiale” realizate în această vară. Minut după minut bucureştencele şi-au desenat schemele de joc şi au mărit gol după gol diferenţa pe tabela de marcaj.

Cele două reprize au fost identice, scorul la pauză fiind de 13-23, pentru ca la final tabela să indice o diferenţă de 20 de goluri. Dacă ”U” Alexandrion a încercat să limiteze proporţiile scorului, pentru echipa oaspete meciul de la Cluj a fost cel mai bun din noul sezon. Cristina Vărzaru a fost cea mai bună jucătoare a meciului şi totodată cea mai prolifică marcatoare cu 11 reuşite. Din tabăra „studentelor” s-au remarcat Florina Chintoan şi Ani Senocico ambele cu câte 6 goluri reuşite.

Distribuie:

Postaţi un comentariu