Liga Nationala / Potaissa Turda e de nerecunoscut

Potaissa Turda a pierdut la Târgu Jiu al treilea meci din Liga Naţională şi este în pericol să piardă locul 2 în clasament

Handbaliştii de la Potaissa Turda au pierdut, scor 25-28, meciul disputat la Târgu Jiu, în compania formaţiei locale Energia Pandurii.

În partida contând pentru etapa a XX-a a Ligii Naţionale jocul echipei pregătite de Horaţiu Gal a fost probabil cel mai slab din actuala ediţie de campionat, iar gazdele au profitat din plin de acest lucru deşi, au evoluat fără trei dintre titulari, respectiv Ilieş, Asoltanei şi Păiuş.

Gorjenii au condus în permanenţă pe tabela de marcaj iar victoria obţinută în faţa clujenilor le-a consolidat poziţia a patra din clasament. Potaissa înregistrează al treilea eşec stagional şi este în pericol să piardă locul 2 al clasamentului, Ştiinţa Municipal Bacău apropiindu-se la numai un punct de turdeni. Dediu autor a 7 goluri, Cîmpan cu 5 şi Marian cu 4 reuşite, au fost cei mai importanţi marcatori ai Potaissei.

Cu două etape înaintea finalului sezonului regulat în clasament continuă să conducă HCM Constanţa, cu 56 puncte, urmată de Potaissa Turda, cu 47 de puncte şi Ştiinţa Bacău, cu 46 de puncte.

Distribuie:

Postaţi un comentariu