Liga Naţională / Înfrângere fără repersursiuni pentru “U” Jolidon

"U" Jolidon a pierdut (19-20) ultimul meci din sezonul regulat cu CSM Bucureşti dar s-a calificat pentru play-off, acolo unde va întâlni la începutul lunii mai pe Corona Braşov / FOTO: Dan Bodea

Echipa feminină de handbal “U” Jolidon Cluj a pierdut la limită, scor 19-20, meciul disputat pe teren propriu, în compania CSM-ului din Bucureşti, în ultima etapă a sezonului regulat din actuala ediţie a Ligii Naţionale. Indiferent de rezultatul acestei întâlniri handbalistele lui Horaţiu Paşca nu mai putea pierde poziţia a 5-a a clasamentului astfel că, partida s-a desfăşurat într-un ritm de vacanţă clujencele evitând să forţeze pentru a evita eventuale accidentări.

Mihaela Ani Senocico a fost şi de această dată cea mai bună marcatoare a universitarelor, cu 8 goluri reuşite. S-a remarcat şi Florina Chintoan cu 4 goluri marcate. “U” Jolidon încheie astfel prima parte a sezonului pe locul 5, cu 36 de puncte şi va întâlni în play-off ocupanta poziţiei secunde a clasamentului, Corona Braşov.

În play-off se va juca după sistemul locul 1 cu locul 6, locul 2 cu locul 5 şi locul 3 cu locul 4, după sistemul “cel mai bun din trei jocuri”. În caz de egalitate de puncte după primele două jocuri, un al treilea meci se va disputa pe terenul echipei cel mai bine clasată. Meciurile din faza play-off se vor disputa la începutul luni mai, până atunci urmând să se desfăşoare turneul Cupei României, datele de desfăşurare şi locul urmând a fi stabilite zilele viitoare.

Distribuie:

Postaţi un comentariu