Liga Naţională de Handbal / Încă un şoc pentru ”U” Alexandrion

Raluca Ivan (foto, în alb) şi colegele ei de la "U" Jolidon au suferit un nou eşec pe teren propriu, scor 29-40, cu HC Zalău / Foto: Dan Bodea

Meciul din etapa a V-a a Ligii Naţionale feminine de handbal a însemnat un nou eşec pentru fetele lui Ioan Ani Senocico. Clujencele au pierdut de o manieră categorică, scor 29-40, în faţa eternei rivale HC Zalău, într-un meci controlat din prima şi până în ultima secundă de echipa selecţionerului Gheorghe Tadici. Sălăjencele s-au instalat comod la conducere, iar în minutul 10 aveau deja o eficacitate de un gol pe minut, scor 10-2.

Oaspetele n-au oprit turaţia şi au atacat continuu, fără ca universitarele să poată măcar să echilibreze jocul. La pauză tabela indica deja un avans de 10 goluri în favoarea echipei vizitatoare, scor 12-22. În partea a doua a meciului tot formaţia din Zalău a fost „vioara întâi”, iar handbalistele de la ”U” nu au reuşit nici de data aceasta să limiteze proporţiile scorului. Ultima parte a meciului s-a defăşurat cu junioarele clujului în teren şi surprinzător zălăuancele nu au mai reuşit să se desprindă, Raluca Bogdan având câteva intervenţii salutare.

Scor final 40-29 în favoarea celor de la HC Zalău şi ”U” Alexandrion rămâne fără victorie în actualul campionat.

Distribuie:

Postaţi un comentariu