Liga I / Steaua e noul lider al campionatului, urmează meciul cu ”U”

Înaintea restanţei cu Steaua, programată marţi, 18 februarie, "U" Cluj şi-a prezentat ultimele achiziţii, Martac şi Menezes / FOTO: Dan Bodea

Steaua Bucureşti s-a impus categoric în primul meci oficial al anului, scor 4-0, în faţa Concordiei Chiajna, într-o partidă restantă din etapa a III-a a ligii I de fotbal. Roş-albaştrii au rezolvat repede înfruntarea cu gruparea de la marginea Bucureştiului şi a deschis scorul în minutul 9 prin Varela.

A urmat gprimul gol al lui Chipciu, în minutul 32 şi lovitura de la 11 metri transformată de Sânmărtean, în minutul 44, şi Steaua era deja noul lider al clasamentului, graţie golaverajului superior Astrei Giurgiu. În repriza secundă a mai înscris o dată Chipciu, în minutul 60, la o gafă de proporţii a portarului echipei din Chiajna. Următorul meci din Liga I se va disputa, marţi, 18 februarie, între Steaua şi “U” Cluj. Administratorul special al Universităţii, Vlad Munteanu, a declarat că echipa sa este pregătită pentru debutul în 2014.

“Am urmărit meciul Stelei, ştim ce avem de făcut şi sunt convins că dacă vom aborda pozitiv acest joc ne putem întoarce de la Bucureşti cu un rezultat bun. Pentru noi fiecare punct contează şi am convingerea că echipa este pregătită să ducă la bun sfârşit această luptă pentru evitarea retrogradadării”, a punctat Munteanu.

Meciul Steaua – Universitatea Cluj se va disputa pe stadionul din Complexul Sportiv Ghencea, marţi, de la ora 18:15. Înaintea acestei partide “U” se situează pe poziţia a 17-a, penultima a clasamentului, cu 16 puncte.

Distribuie:

Postaţi un comentariu