Liga I / Noul şef al LPF trimite reprezentanţii cluburilor din Liga I la cursuri

Fostul internaţional sătmărean Daniel Prodan va supraveghea perfecţionarea în marketing a reprezentanţilor cluburilor de fotbal din Liga I

Recent ales în funcţia de preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Gino Iorgulescu a demarat prima campanie de instruire a reprezentanţilor cluburilor de fotbal din Liga I. Iorgulescu doreşte să introducă la nivelul tuturor cluburilor din primul eşalon valoric al ţării Programul UEFA „Certificate in Football Management”.

Conform site-ul oficial al LPF acest program constă în cursuri de specializare în Football Management, în colaborare cu UEFA. Astfel, fiecare club va desemna câte un reprezentat din conducerea administrativă să ia parte la aceste cursuri, pentru a acumula cât mai multe cunoştinţe în managementul profesionist.

Cursurile se vor desfăşura pe o perioadă de 8 luni şi includ noţiuni de relaţii internaţionale cu federaţiile şi UEFA, management, marketing – sponsori, finanţe – economie, organizare evenimente, comunicare – media – relaţii publice. Programul va fi susţinut integral de Liga Profesionistă de Fotbal, conform şefului forului de la Bucureşti.

Responsabil cu implementarea acestui program din partea Federaţiei Române de Fotbal este fostul internaţional sătmărean Daniel Prodan, care deţine fincţia de director sportiv în cadrul FRF.

Distribuie:

Postaţi un comentariu