Liga I / Ganea tentat de noul proiect de la CFR

Atacantul Liviu Gana a jucat doar 13 meciuri în Liga I, în ultimii doi ani, dar speră să prindă lotul în noul proiect al CFR-ului

A fost campion cu Dinamo Bucureşti, şi era văzut ca un fotbalist de mare viitor însă, a rămas mereu la statutul de “sepranţă”. Liviu Ganea a juns la CFR Cluj la începutul anului 2012 din postura de jucător liber de contract. Nu “a rupt gura târgului” şi inevitabil a fost redirecţionat către o altă formaţie din Liga I.

După 6 meciuri jucat în tricoul vişiniu, Ganea a primit o nouă şansă la Concordia Chiajna, dar nici la gruparea ilfoveană nu a reuşit să se impună, adunând doar 7 prezenţe în tricoul Concordiei în ultima ediţie de campionat. Ajuns la 24 de ani atacantul, căruia i-a expirat împrumutul la Chiajna, speră să primească încă o şansă din partea antrenorului Vasile Miriuţă.

“Înţelegerea mea cu Concordia a expirat şi sunt juctorul CFR-ului, mai am un an de contract şi sper din suflet să rămân la Cluj, îmi doresc să fac parte din acest proiect nou. Ştiu că se doreşte o întinerire a echipei şi cred că m-aş integra în acest proiect. Depinde ce vor dori şi conducătorii de la CFR, încă nu am vorbit cu nimeni de la Cluj, dar mă voi prezenta la reunirea lotului. Sper să fiu păstrat în lot şi să ajut echipa în campionat şi în Europa League”, a declarat fotbalistul.

Liviu Ganea şi-a început cariera la Dinamo Bucureşti, dar a fost mai mereu împrumutat la CS Otopeni, sau Astra Ploieşti. Are în palmares un titlu de campion, în 2006, şi o selecţie la echipa naţională, în 2011, împotriva Ukrainei.

Distribuie:

Postaţi un comentariu