Liga I / Cum se salvează ”U” de la retrogradare

Antrenorul Gică Barbu a stabilit strategia prin care ”U” Cluj se poate salva de la retrogradare / Foto Dan Bodea

Antrenorul Universității Cluj, Gheorghe Barbu, s-a detașat de problemele administrative și judiciare cu care se confruntă clubul universitar și a stabilit o strategie prin care speră să poată redresa situația în care se află echipa sa. Barbu este convins că un succes în fața celor de la ACS Poli Timișoara, în partida programată luni, ar aduce un plus de mobilizare și încredere în rândul jucătorilor săi.

Însă, tehnicianul ”șepcilor roșii” are ambiții mult mai mari, și-a fixat ca obiectiv realizarea a 14 puncte până la finalul turului de campionat. Matematic vorbind alb-negri trebuie să obțină mai multe de jumătate din cele 21 de puncte puse în joc. „Este foarte importantă o victorie în meciul de luni pentru că, dacă vrem să ne salvăm trebuie să mai facem până la finalul turului, 13-14 puncte. Oricum dacă nu vom obține victoria nici cu Poli și nici în următoarele 2 meciuri probabil vom pierde contactul cu echipele care se luptă să evite retrogradarea și, în acest caz, vom continua lupta cu jucători tineri. Orice ar fi trebuie ca de acum înainte să jucăm mai spectaculos chiar dacă asta înseamnă să riscăm și primim în continuare multe goluri. Suporterilor le suntem datori la acest capitol, al spectacolului, și trebuie să jucăm și pentru ei”, a declarat Gică Barbu.

Înaintea meciului cu bănățenii ”U” Cluj este pe 16 în clasament cu 4 puncte. Meciul cu ACS Poli Timișoara se joacă, luni, de la ora 21.30, pe Cluj Arena.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Dantesc says:

    cu vreo 2 mil de euro,altfel te pup papa !

Postaţi un comentariu