Liga Campionilor / Toamna nu-i ca primăvara

Steaua a fost călcată în picioare de Chelsea / Foto: chelseafc.com

Steaua a fost învinsă de Chelsea în etapa a doua a grupei E din Liga Campionilor, scor 0-4 şi nu mai e nicio şansă de calificare în primăvara europeană. Optimismul antrenorului Laurenţiu Reghegampf a fost călcat în picioare de un joc economicos, simplu şi eficace al londonezilor.

Chelsea a marcat, Steaua a ratat
Eșecul din prima etapă, 0-3 cu Schalke şi-a pus amprenta pe jocul Stelei în seara magică a meciului cu Chelsea. Nu a mai fost ca pe 8 martie când Rusescu semna victoria roş-albaştrilor. Fără golgheterul din sezonul trecut Steaua nu a mai avut energia de a domina jocul cu Chelsea. Jocul perfect făcut de Andre Schurle a făcut diferenţa.

Tănase a vrut, dar nu a putut. Kapetanos nu a mai reuşit prezenţa de spirit din  tricoul CFR-ului, când a marcat împotriva lui Manchester, iar Stanciu a fost egoist în singurele momente în care putea să se evidenţieze. O notă pozitivă pentru optarul Stelei, Filip, care a încercat de unul singur să facă ce nu au reuşit vedetele Stelei.

Cu un jucător nu vine primăvara, iar când joci cu frică nu ai nicio şansă în faţa unui colos ca Chelsea. Steaua rămâne ultima în grupă şi doar o minune o mai poate duce chiar şi pe locul 3, ultimul care asigură continuitatea în cupele europene. Chelsea a predat o lecţie de fotbal care ar trebui să-i aducă cu picioarele pe pământ pe stelişti. Primavara nu-i ca toamna şi nici Liga Campionilor nu-i Liga I.

Distribuie:

Postaţi un comentariu