Liga Campionilor / Steaua e codaşă în Europa

Steaua nu a reuşit să câştige nici după cel de al treilea meci în Liga Campionilor şi şi-a compromis şansele de calificare în primăvară

Al treilea meci al Stelei în actuala ediţie a Ligii Campionilor a consemnat un nou rezultat negativ al roş-albaştrilor, 1-1 în faţa elveţienilor de la FC Basel şi orice speranţă de calificare în fazele superioare ale competiţiilor continentale s-au năruit.

Prima repriză a început entuziasmant pentru campioana României, dar elveţienii au creat cele mai mari emoţii la poarta lui Tătăruşanu.

Cristi Tănase a fost singurul jucător care şi-a asumat responsabilitatea şutului la poarta oaspeţilor însă, de fiecare dată prea slab pentru a-l învinge pe apărătorul buturilor elveţiene.

Piovacari nu a ieşit cu nimic în evidenţă, iar Stanciu a greşit cât pentru toată campania europeană a echipei bucureştene. Doar căpitanul Bourceanu şi colegul său din linia mediană, Mihai Pintilii, au reuşit să arate luciditate.

După atâtea statistici negative golul oaspeţilor a venit absolut firesc. Latovlevici i-a pasat perfect lui Streller, de la acesta mingea a ajuns la Marcelo Diaz şi chilianul a deschis scorul cu un şut superb din afara careului, în minutul 48.

Laurenţiu Reghecampf l-a aruncat în luptă pe Kapetanos însă, nici grecul nu a reuşit să schimbe soarta unei campanii ratate. Tatu a reuşit să restabilească egalitatea în minutul 88, dar per ansamblu Steaua a dezamăgit.

În celălalt meci al grupei Chelsea s-a impus la Schalke, cu scorul de 2-0. Cu un singur punct acumulat campioana României este codaşa grupei, în care Chelsea şi Schalke au câte 6 puncte, iar FC Basel 4 puncte.

Distribuie:

Postaţi un comentariu