Liga Campionilor / CSM Oradea a pierdut şi al doilea meci din grupele Ligii

Două meciuri, două înfrângeri este bilanţul poloiştilor de la CSM Oradea la prima prezenţă în grupele Ligii Campionilor

Calificată în premieră în grupele Ligii Campionilor CSM Digi Oradea a suferit, miercuri, al doilea eşec în cea mai importantă competiţie intercluburi a Europei, la polo pe apă. Campioana României a fost învinsă în faţa propriilor suporteri de italienii de la Brescia, cu scorul de 10-6.

Orădenii nu s-au lăsat intimidaţi de valoarea jucătorilor din lotul Bresciei şi au terminat la egalitate, scor 2-2, prima repriză, dar au cedat în cea de a doua cu 2-4. Şi-au revenit şi au făcut un meci excelent în actul 3, pe care şi l-au adjudecat cu scorul de 3-1 însă, în cea de a patra repriză nu au mai găsit drumul spre gol, în timp ce oaspeţii au punctat de 3 ori.

Clujeanul Tibi Negrean a reuşit două goluri pentru CSM, fiind principalul marcator al campionilor României. Celelalte goluri au fost marcate de Chioveanu, Popoviciu, Cupici şi Kadar Kalman. Reamintim că la debutul în grupele Champions League poloiştii din Oradea au fost învinşi, în deplasare, de echipa germană Spandau Berlin, cu scorul de 8-6.

În următoarea pardită CSM Digi va întâlni, în deplasare, formaţia Partizan Belgrad, în 18 decembrie. Primele trei clasate din fiecare din cele două grupe ale Ligii Campionilor se vor califica la Turneul Final Six.

Distribuie:

Postaţi un comentariu