Liga I / Au dispărut biletele rezervate fanilor lui “U”

15.000 de suporteri ai Universităţii Cluj vor lua cu asalt stadionul din Gruia, luni, la derby-ul cu CFR / Foto: Dan Bodea

Reprezentanţii Asociaţiei Şepcile Roşii 1919 (ASR 1919), cea care are dreptul de a achiziţiona cele 1.000 de tichete oferite de clubul CFR pentru suporterii Universităţii Cluj, la derby-ul de luni, contra echipei feroviare, au avut parte de o mare surpriză, sâmbătă la prânz, când au mers în Gruia să cumpere biletele rezervate ASR1919.

Angajaţii caselor de bilete ale stadionului Dr Constantin Rădulescu i-au informat că nu mai sunt tichete pentru sectorul rezervat ”U”-iştilor, argumentând că „cineva” de la Univesitatea le-ar fi achiziţionat pe toate. Probema este că ASR 1919 nu a solicitat până sâmbătă achiziţionarea tichetelor, iar acestea au fost puse în vânzare abia sâbătă la ora 10.00.

În consecinţă, liderii facţiunilor galeriei universitare au decis ca toţi suporterii „Şepcilor roşii” să-şi cumpere bilete în tribuna a II-a, la fel ca şi în anii trecutţi, chiar dacă un tichet în tribuna respectivă costă 60 de lei, cu 50 de lei mai mult decât în ţarcul rezervat galeriei. Conform reprezentanţilor ASR aproximativ 15.000 de fani ai lui ”U” vor fi prezenţi la meciul programat luni, de la ora 21.00.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Cata says:

    Sunt fan U, dar 15.000 in conditile in care biletele is vandute 20 de minute/zi si costa 60 de lei…ma indoiesc

  2. Calin Misan says:

    Nu stiu cine vorbeste in numele ASR. Nu au fost solicitate bilete in tarc si nici nu aveam intentia. Cat despre cei 15.000 de “U”-isti si asta e scoasa din joben. Profesionalism gazetaresc.

Postaţi un comentariu