Liga a 2-a/Lemac “topeşte” Metalul

Denis Lemac (foto-echipament galben albastru) eroul Olimpiei de la Reşiţa

Olimpia Satu Mare a reuşit să obţină un punct mai mult decât valoros în deplasarea de la Reşiţa după ce a remizat, 2-2, cu CSM Metalul, în condiţiile în care reşiţenii aveau 2-0 în minutul 90!. Eroul „galben albaştrilor” a fost Denis Lemac, tânărul atacant reuşind ambele goluri în minutele de prelungiri.

Meci nebun în Valea Domanului acolo unde în cadrul etapei a II-a a Ligii a 2-a CSM Metalul Reşiţa a întâlnit pe Olimpia Satu Mare.Nimic nu avea să prevestească dramatismul maxim de la finalul primului meci de „B” disputat la Reșița după cinci ani.

După o primă repriză, albă, în care ambele echipe şi-au creat câteva bune oportunităţi de a înscrie, partea a doua a jocului avea să fie mult mai bogată în evenimente.

În minutul 63 Marius Staicu a marcat din 6 metri, făcându-și loc printr-o aglomerare în careul Olimpiei, acelaşi atacant, venit de la Timişoara, reuşind o doppieta în minutul 83, după ce a punctat cu un șut pe jos, la capătul unei acțiuni personale.

Se părea că băieţii lui Alexandru Pelici vor bifa prima victorie din acest campionat însă sătmăreanul Denis Lemac nu a fost de acord cu această stare de lucruri. Juniorul, venit în vară de la Dinamo II, a redus din diferenţă în ultimul minut al timpului regulamentar pentru ca în minutul 90+3 să producă stupoare în rândul spectatorilor reşiţeni dar şi o bucurie enormă în rândul micii galerii sătmărene, după ce a profitat de un moment de neatenție al apărătorilor gazdelor și l-a executat pentru a doua oară pe Pascal.

S-a încheiat 2-2, iar Olimpia este la al doilea rezultat de egalitate din acest campionat şi aşteaptă cu încredere meciul din etapa viitoare, când la Satu Mare vine ASA Târgu Mureş, principala candidată la promovare în Liga 1.

“Sunt enorm de bucuros de cele două goluri marcate dar şi mai fericit că am reuşit să scoatem un egal, la un moment dat nesperat, în faţa unei echipe foarte incomode. Dedic cele două reuşite tuturor suporterilor Olimpiei care şi în acest meci au fost admirabili şi au venit de la mare distanţă să ne susţină. Sunt cele mai importante goluri ale mele de până acum şi sper să am cât mai multe motive de bucurie de acest fel de acum înainte. Le mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine şi deja aşteptăm cu nerăbdare meciul de acasă cu ASA Târgu Mureş.” ne-a declarat Denis Lemac.

CSM Metalul Reșița:Pascal – Cr. Apostol, Plecanciuc, Tomozei, Vătăjelu (cpt.) – I. Szabo (60, M. Staicu), Neagoe, Breşneni, Oct. Vasile (82, Danci) – A. Stoica – M. Enciu (61, Oară). Antrenor – Alexandru Pelici

Olimpia Satu Mare: Şuta (cpt.) – D. Muntean, Bălău, C. Ene, Iuhas – Gavrilescu (71, Feier), Svarczkopf (78, Micaș), Villand, Zsiga (64, Dragoș) – Bujor, Lemac. Antrenor – Tiberiu Csik

Arbitru: Flavius Alin Roşu (Timişoara); Asistenţi: Raul Constantin Ghiciulescu (Lugoj) şi Petrică Ionuţ Cîmpeanu (Cluj-Napoca).

 

Rezultate – Etapa a II-a

CSM Rm Vâlcea – FC Bihor 3-2

CS Mioveni – Alro Slatina 0-1

Gloria Bistrița – Minerul Motru 2-0

CSM Metalul Reșița – Olimpia Satu Mare 2-2

UTA – ASA Târgu Mureș 1-1

FC U Craiova – CS U Craiova se dipută în nocturnă de la ora 20.00

 

 

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu