Liga a 2-a / Gavrilescu, reprimit în lotul Olimpiei. Timp de o săptămână se va antrena la echipa a doua

Gavrilescu şi-a recunoscut vina faţă de colegi şi le promite că va avea o evoluţie de care să fie mândri

Dan Gavrilescu a scăpat de excluderea definitivă din lot, după ce marţi colegii de la Olimpia i-au mai acordat o şansă. Acesta a fost sancţionat prin trimiterea la echipa a doua, cu care se va antrena timp de o săptămână.

“Colegii de echipă i-au mai acordat o şansă lui Gavrilescu, însă de data aceasta chiar este ultima, şi sper să nu mai abuzeze de toleranţa colegilor, care au hotărât prin vot deschis că cel mai bine ar fi revenirea lui la echipă. Totuşi, el va trebui să se pregătească o săptămână la echipa a doua, decizie absolut deloc contestată de Gavrilescu. Până la urmă, e bine că s-au liniştit apele, plus că Dan este un jucător valoros, de care avem nevoie. Şi, până la urmă, cel mai important este că acum e linişte la echipă şi vom putea pregăti cum se cuvine meciul de sâmbătă, cu UTA.” ne-a declarat antrenorul Tibi Csik.

Gavrilescu a recunoscut la rândul său că a greşit faţă de colegi, şi doreşte să-şi răscumpere greşelile prin evoluţiile bune din meciurile care vor veni.

“După ce am fost ascultat de conducere şi ulterior am purtat o discuţie cu colegii şi stafful tehnic, în vestiar, s-a dovedit că deciziile din zilele trecute au fost pripite şi luate oarecum la cald. E bine că până la urmă s-au rezolvat disensiunile, şi mulţumesc colegilor, antrenorilor şi conducerii pentru votul de încredere. Le rămân dator printr-un comportament interuman şi o evoluţie în teren care să îi facă să fie mândri de mine”, a declarat Dan Gavrilescu, în exclusivitate pentru Transilvania Reporter.

În ceea ce priveşte meciul din etapa a IV-a cu UTA Arad, antrenorul “galben-albaştrilor” speră ca Olimpia să continue seria rezultatelor pozitive şi să facă un meci bun cu Bătrâna Doamnă. Cum partida de sâmbătă se va disputa în nocturnă (n.r ora 19.00), jucătorii Olimpiei vor face următoarele antrenamente la Rania, la lumina reflectoarelor, tocmai pentru a se obişnui cu atmosfera de dinaintea meciului de la Arad.

Dan Gavrilescu nu a fost inclus în lotul pentru meciul de sâmbăta trecută cu ASA Târgu Mureş, după ce s-a certat cu coechipierii.

Distribuie:

Postaţi un comentariu