Liga a 2-a/Gavrilescu a revenit la echipa mare

Dan Gavrilescu (la minge) promite o revenire în forţă

Trimis să se antreneze cu echipa a doua, pe motive disciplinare, unul dintre cei mai valoroşi dar şi năbădăioşi jucători ai Olimpiei s-a reîntors la echipa mare. Dan Gavrilescu, fiindcă despre ele este vorba, a revenit, începând de luni, în lotul “galben albaştrilor”  şi aşa cum a promis doreşte să-i facă pe coechipieri să fie mândri de evoluţiile lui viitoare.

“M-am antrenat toată săptămâna la echipa a doua sub stricta supravegehere a domnului antrenor Mircea Bolba. Am tras tare la antrenamente însă sincer mi-a lipsit atmosfera de la echipa mare. M-am bucurat enorm că băieţii au reuşit să câştige la Arad însă pentru mine, sincer, nu a fost deloc o surpriză deoarece ştiam ce pot băieţii iar faptul că am marcat din nou pe final arată buna pregătire fizică din cantonamentele de iarnă. Mergem cu un moral foarte bun la Craiova şi sper să avem o evoluţie la fel de bună ca în meciurile din primele patru etape. Putem să profităm de faptul că acolo există ceva presiuni pe echipă şi să venim cu un nou rezultat favorabil” ne-a declarat Gavrilescu.

Olimpia Satu Mare urmează să întâlnească, în etapa a V-a, pe CSU Craiova, echipă patronată de primăria din Bănie şi care tocmai are un nou staff tehnic, după ce Erik Lincar a fost demis de la echipă. Noul principal vine din cadrul clubului, fiind vorba de Ovidiu Stângă, cel care se ocupa de partea de scouting. La fel şi secundul, Corneliu Papură, antrenorul principal de la echipa satelit. Noutatea a venit în cazul antrenorului cu portarii, acesta fiind Silviu Lung.

Olimpia va face deplasarea spre Craiova încă de mâine, la prânz, tocmai pentru a putea pregăti mai bine jocul, la fel cum s-a întâmplat şi în partida de la Reşiţa.

“La fel ca şi până acum mergem să ne facem jocul nostru şi suntem încrezători că putem veni cu un rezultat bun şi de la Craiova. Atmosfera este excelentă în cadrul echipei aceasta fiind în momentul de faţă cel mai mare atu al nostru. Şi dacă o fi să câştigăm din nou în minutele de prelungiri nu mă voi supăra deloc” ne-a declarat antrenorul Csik.

CSU Craiova – Olimpia Satu Mare se va disputa pe stadionul “Ion Oblemenco”, sâmbătă de la ora 13.00, partidă care va fi televizată în direct de postul TVR3.

Distribuie:

Postaţi un comentariu