Liga 2 / Armistițiu la ”U”

Din prea multă dorinţă de victorie Octavian Ursu (foto, în alb şi negru) s-a certat cu coechipierii lui şi a fost amendat de Mihai Teja, dar şi-a cerut scuze şi a fost iertat / Foto: Dan Bodea

Victoria categorică obținută de Universitatea Cluj în fața celor de la FC Caransebeș (scor 4-0), prima din actualul sezon pe teren propriu, nu a adus bucuria atât de mult așteptată de suporteri. Dacă jocul echipei a funcționat ca niciodată, câteva evenimente au stârnit supărarea fanilor prezenți pe Cluj Arena, iar în centrul atenției a fost mijlocașul de numai 21 de ani, Octavian Ursu.

Fotbalistul este unul dintre cei mai în formă sportivi din lotul ”Șepcilor roșii”, dar atitudinea lui din teren nu a fost deloc pe placul asistenței. Ursu a marcat două goluri în partida cu ”gugulanii”, dar a fost egoist în alte câteva rânduri, iar la lovitura de la 11 metri dictată pe final de meci a confiscat balonul și și-a bruscat mai mulți colegi, inclusiv pe Răzvan Greu, jucătorul desemnat să execute penalitatea. În consecință, noul antrenor Mihai Teja a decis să-l amendeze pe fotbalist.

Ulterior tehnicianul Universității a revenit asupra deciziei, mai ales că tinerii fotbaliști nu sunt cu salariile la zi. Și Ursu a înțeles că a greșit, și-a cerut scuze în fața colegilor de echipă și a pus excesul de adrenalină pe seama faptului că în ultimele sezoane a fost mereu împrumutat la alte echipe, neavând șansa să evolueze pentru echipa la care s-a format.

”Am ratat un penalty în meciul cu Olimpia Satu Mare și am vrut să demonstrez tuturor că pot să înscriu și de la punctul cu var. Știu că am greșit și îmi cer scuze, dar nu a fost din răutate, ci pentru că mi-am dorit foarte mult să repar greșeala din meciul cu Satu Mare. Dacă înscriam atunci, echipa obținea un punct, dar am ratat și am pierdut meciul”, a explicat Ursu. Etapa viitoare Universitatea Cluj va juca în deplasare la ultima clasată, Metalul Reșița.

Distribuie:

Postaţi un comentariu