Liga 2-a / Olimpia doreşte să revină pe loc de play off

"Galben albaştri" mizează pe o victorie contra celor de la CS Mioveni

Înfrângerea la scor de forfait, din etapa trecută de la Râmnicu Vâlcea, a coborât echipa sătmăreană până pe poziţia a şaptea a clasamentului, loc care o scoate din ecuaţia play off-ului. Tocmai de acea „galben albaştri” sunt hotărâţi să abordeze doar la victorie partida de miercuri, când vor întâlni pe CS Mioveni.

Olimpia Satu Mare primeşte vizita ocupantei locului nouă, CS Mioveni, partidă care contează pentru etapa a X-a a Ligii a 2-a, seria II-a.
Oaspeţii vin după un egal, 1-1, obţinut pe teren propriu în faţa celor de la ASA Târgu Mureş însă tehnicianul Mioveniului, Ion Moldovan, s-a arătat foarte dezamăgit de acest rezultat după ce a avut un om în plus timp de aproape o oră.
El s-a declarat nemulţumit de valoarea lotului avut la dispoziţie, argumentând că dacă era la echipă de la începutul sezonului, alta era alcătuirea acestuia.

Nici omologul lui de la Satu Mare n-a avut motive de celebrare după ultima etapă, ba din contră Olimpia a suferit cea mai drastică înfrângere din această stagiune de campionat.

„Trebuie să ne revenim psihic după eșecul usturător pe care l-am avut la Vâlcea. Nu prea am fost obișnuiți să pierdem cu 3-0, de fapt nu am fost obținuți să pierdem. Sper să treacă băieții peste asta și să joace miercuri cât mai bine”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

Veştile bune pentru antrenorul sătmărean vin din partea medicului echipei care i-a recuperat pe Gavrilescu şi Zsiga, indisponibili etapa trecută. Posibil să intre la joc şi Vlad Bujor, care a suferit o ruptură la metatarsiene dar căruia i se poate improviza o atelă care să-i permită să evolueze contra celor de la Mioveni. În schimb nu va juca Marius Bălău care are cumul de cartonaşe galbene.

Partida Olimpia Satu Mare – CS Mioveni se va dsputa, miercuri de la ora 14.00, pe stadionul Municipal şi va fi arbitrată de Dorin Voina (Reşiţa) la centru, asistat de către Petrică Câmpeanu şi Monica Rigo, ambii din Cluj Napoca. Observatori din partea FRF: Traian Marchiş (Baia Mare) şi Gheorghe Bologan (Oradea).

Program etapa a X-a :

Metalul Reşiţa – Universitatea Craiova
Olimpia Satu Mare – CS Mioveni
Minerul Motru – FC Bihor
FC Olt Slatina – UTA Arad
CS U Craiova – CSM Râmnicu Vâlcea
ASA Târgu Mureş – Gloria Bistriţa

Distribuie:

Postaţi un comentariu