Liga 2-a / FC Bihor la a doua victorie din campionat

În urma victoriei de sâmbătă FC Bihor ocupă locul 8, în clasamentul seriei a 2-a. Foto/ FC Bihor.ro

FC Bihor a bifat a doua victorie din acest campionat după ce s-a impus sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, în faţa echipei ASA Târgu Mureş. Meciul, care a contat pentru etapa a VII-a, a Ligii a 2-a la fotbal, a fost decis în prima repriză, când Raymond Lukacs a înscris singurul gol al partidei, în minutul 21.

Bihorenii au făcut cel mai bun meci al sezonlui în faţa unei echipe care la startul campionatului şi-a declarat intenţia de a promova în Liga 1. A fost şi partida de debut a lui Ioan Ovidiu Sabău, revenit pe banca mureşenilor după demisia lui Edi Iordănescu.

Singurul gol al partidei a fost marcat în minutul 21 atunci când în urma unei lovituri de la colţul terenului, executată de Sebastian Sfârlea, mingea a ajuns în careul mic al oaspeţilor, de unde din 4 metri, Raymond Lukacs a reluat cu capul şi l-a învins pe portarul mureşan Alessandro Caparco.

De notat că din minutul 74 oaspeţii au evoluat în inferioritate numerică, Onicaş fiind eliminat în urma unei intervenţii neregulamentare asupra lui Zsombor Lukacs.

Pentru FC Bihor a fost a doua victorie în această ediţie de campionat, după succesul din prima etapă, scor 2-1 cu UTA.

“A fost o victorie muncită, vreau să-i felicit pe băieţi, aveam nevoie de un rezultat pozitiv pentru a continua jocurile bune pe care le-am făcut în trecut. Aveam nevoie de această victorie pentru a avea încredere, poate fi un început, e un rezultat pe care se poate lucra. A fost o primă repriză în care ne-am creat cele mai multe ocazii, a doua repriză a aparţinut oaspeţilor, care au pus presiune, le-am oferit mingea, au avut posesia, am cedat deliberat mijlocul terenului pentru a avea spaţiu în terenul advers. Pe contraatac mai puteam marca, dar una peste alta e un rezultat bun, împotriva unei echipe care trage la promovare”, a declarat, după meci, antrenorul orădenilor, Gheorghe Ghiţ.

FC Bihor: Fildan – Mihuţ (Mintaş ’84), Fl. Lazăr (cpt.), Letan, R. Lupu (Adam ’46) – Ov. Bic, M. Popa, Sfârlea – Ianc, R. Lukacs (Zs. Lukacs  ’65), Fl. Pop
Antrenor: Gheorghe Ghiţ

ASA Târgu Mureş: Caparco – Hanca, Vârtic (A. Dan ’65),   Patriche, Aniţoiu – Onicaş, R. Miclea (cpt.) – Bumba, Buhăescu, Buhuşi – A. Roman (Salem ’60)
Antrenor: Ovidiu Sabău

Distribuie:

Postaţi un comentariu