Liga 2-a / Egal scos în extremis de Olimpia. Ene l-a scos din minți pe Mititelu

Atacantul Olimpie, Vlad Bujor (echipament galben albastru), nu a reuşit să "recidiveze" şi în poarta Universităţii

Olimpia Satu Mare a remizat, 1-1, în deplasarea de la Turnu Severin unde a jucat în compania Universităţii Craiova. Golurile întâlnirii, care a contat pentru etapa a XII-a a seriei vest, au fost marcate de Stoianof  (min. 57) şi Cornel Ene (min. 90+2)!

Gazdele, fără Stoica și Ciucă, au dominat copios și au ratat câteva ocazii mari până la golul din minutul 57, când Stoianof a reușit să deschidă scorul.Astfel rând pe rând Săceanu (min. 11), Bălan (min.18), Cosic (min.44) trec pe lângă deschiderea scorului însă se merge la cabine fără gol înscris după 45 de minute.

Nicolo Napoli efectuează două schimbări, în debutul reprizei secunde, menite să aducă mai multă incisivitate în atac, astfel că îi înlocuieşte pe Jorghinho şi Jackie Nicolae cu Goge şi Vasile Gheorghe. Olimpia are şi ea o tentativă de a pune în pericol poarta lui Hotoboc, însă şutul lui Zsiga, de la 20 de metri, este reţinut de goalkeeperul oltean.

Susţinuti de peste 1000 de suporteri, la Severin, “alb albaştri” măresc presiunea la poarta lui Miron şi după o serie de ratări Stoianof reuşeşte să deschidă scorul, in minutul 57, cu o deviere de la 5 metri. Juveţii puteau să se desprindă la două goluri pe tabelă însă Bălan (min.67) şi Săceanu (min.76) ratează cu nonşalanţă. Până la urmă craiovenii vor introduce balonul în poarta “galben albaştrilor” dar reuşita lui Căle, din minutul 82, nu va fi validată pe motiv de fault în atac.

Şi când fanii Universităţii sărbătoreau deja succesul, convinşii fiind că nimic nu se mai poate întâmpla, Olimpia dă lovitura, cu specialitatea casei, gol înscris în minutele de prelungiri. Ene egalează cu capul, la chiar ultima fază a meciului, în urma unei lovituri de colţ bătută de pe dreapta şi aduce un punct nesperat echipei de pe Someş.Golul lui Ene l-a enervat pe finanțatorul Adrian Mititelu , care a declarat că “fotbalul nu este cinstit, Olimpia a furat un punct nemeritat în prelungiri”.

În urma acestui rezultat, similar cu cel din tur, Olimpia rămâne pe locul opt al clasamentului, cu 15 puncte acumulate.

FC U Craiova: Hotoboc – Mitic, Acka, Cosic, Buşu – Jorgnho (min. 46 Goge), Săceanu (cpt, ), N. Nicolae (min.46 V.Gheorghe) – Bălan, Căle, Stoianof. Antrenor: Nicolo Napoli.

Olimpia Satu Mare: Miron – Muntean, Ene, Bălău, Iuhas (cpt.) – Gavrilescu, Villand (min 78 Marinaş), Fl. Mureşan (min. 67 Feier), Zsiga  (min. 67 P.Dragoş)– Bujor, Lemac. Antrenor: Tiberiu Csik.

Rezultatele etapei a 12-a din seria Vest:

GLORIA BISTRIŢA – CS U CRAIOVA  1-0

CS MIOVENI – MINERUL MOTRU  3-1

CSM RÂMNICU VÂLCEA – FC OLT SLATINA  1-0

UTA ARAD – FC BIHOR ORADEA   0-0

METALUL REŞIŢA – ASA TG. MUREŞ – 27 noiembrie, ora 14:00

 

 

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. dorin says:

    pacat ca nu l-au zburat pe antrenor ,oricum nu mai are mult……..,GAVRILESCU posteaza pe facebook pnt pariuri,da de ce no postat despre BLATUL ORDINAR CU BIHOR………..atunci pariurile erau blocate…….poate aude si DNA ????????? ORICUM AM AUZIT CA-I FOARTE AOROAPE DE ACEST MINUNAT CLUB………..

Postaţi un comentariu