Liga 1 / CFR, răpusă acasă de olteni

Belek a deschis scorul în meciul cu CSU Craiova, după o schemă executată perfect de CFR-iști / Foto: Dan Bodea

CFR Cluj a pierdut al treilea meci, dar primul pe teren propriu din acest campionat, scor 1-2 acasă cu CSU Craiova. Vişiniii au evoluat în nota lor obişnuită şi s-au văzut presaţi încă din startul partidei. Oltenii au controlat inteligent primele minute şi au ratat o bună oportunitate de a deschide scorul în minutul 8, la reluarea cu capul a lui Ivan. A urmat replica CFR-ului, prin golgheterul Cristian Lopez care a profitat de o eroare a lui Vătăjelu, dar şutul a fost pe direcţia lui Bălgrădean care nu a avut emoţii.

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

În minutul 26 Bawab a solicitat un penalty, dar pe fază arbitrul întâlnirii a lăsat jocul să continue. Trei minute mai târziu din nou oltenii au ajuns în spaţiul de pooartă al clujenilor, dar Nuno Rocha a tras peste poartă. Nici Băluţă nu a reuşit să-l învingă pe Marc, iar Gomelt a şutat năprasnic în bară, în minutul 34. Larie şi-a încercat şi el tăria şutului de la distanţă, dar prima repriză s-a terminat cu două ocazii de partea oltenilor. La două minute de la reluare Belek avea să deschidă scorul după o schemă impecabilă a clujenilor, la o lovitură liberă. Kay şi Dumitraş de la CSU au pus în pericol poarta lui Marc.

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Jakolis a reluat de două ori în aceaşi fază, dar fără succes, iar Belek putea să închidă meciul în minutul 65 când a scăpat singur cu Bălgrădean, dar portarul craiovei a salvat cu un reflex fantastic. Doi dintre cei mai tineri jucători de pe teren, Ivan, respectiv Păun, puteau să înscrie, dar cel care a modificat tabela de scor a fost Nuno Rocha în minutul 78 când a împins mingea în poartă, din apropiere. Meciul se îndrepta spre un rezultat de egalitate, dar oaspeţii au dat lovitura în Gruia, în cel de al doilea minut al prelungirilor.

Mai întâi Nuno Rocha a trimis mingea în bară, dar faza a continuat şi Dumitraş a deviat perfect la colţul lung învingându-l pentru a doua oară pe Marc. CFR Cluj încheie astfel, turul de campionat cu 5 victorii, tot atâtea rezultate de egalitate şi 3 înfrângeri şi se situează pe locul 8 al clasamentului, cu 14 puncte. La sfârşitul acestei luni vişiniii îşi vor recupera penalitatea de -6 puncte dictată de FRF şi, cu 20 de puncte vor face un slat de două locuri (până pe 6), adică se vor situa pe o poziţie de play-off.

Distribuie:

Postaţi un comentariu