Liga 1 / CFR-iștii s-au crezut învingători la pauză

Antonio Jakolis a deschis repede scorul pentru CFR, în întâlnirea cu Astra Giurgiu, dar meciul s-a terminat la egalitate, scor 1-1 / Foto: Dan Bodea

Partida dintre CFR Cluj și Astra Giurgiu a ținut capul de afiș al rundei cu numărul 11 din Liga 1. Disputat la Cluj, meciul s-a terminat la egalitate, scor 1-1, spre nemulțumirea ambilor antrenori. Clujenii au deschis repede scorul, în minutul 6, după o centrare a lui Belek către Javic, ultimul reușind să-i surprindă pe apărătorii adverși care au reacționat mult prea târziu pentru a mai putea împiedica deschiderea scorului. La finalul partidei oficialii giurgiuveni aveau să incrimineze faza de gol, pretinzând că Belek ar fi fost în offside în momentul primirii pasei.

Reluările au demonstrat că atacantul CFR-ului se află însă, la un metru în spatele ultimului apărător al Astrei. Până la pauză vișiniii au fost mai creativi, mai implicați în joc și au continuat să-și creeze ocazii. Replica oaspeților a venit la șutul lui Lovin, de la distanță, și la lansarea lui Alibec, oprită de tușier, eronat, pentru o presupusă poziție afară din joc. Actul secund a adus pe gazon o echipă clujeană demotivată. Fotbaliștii lui Francisc Dican s-au considerat mult prea devreme învingători și au fost taxați de Alibec.

Atacantul giurgiuvenilor a marcat cu un șut de la marginea careului de 16 metri, deviat de Petrucci. Tot oaspeţii au fost aproape de a marca. Alexandru Stan a centrat perfect de pe stânga în careu, acolo unde Florea, singur cu portarul Marc, a ratat ţinta. Introdus în teren, francezul Nouvier a creat o fază excepţională în minutul 71 când a inventat o centrare către golgheterul Lopez, care s-a înălţat în careul mic şi a reluat cu capul dar Lung s-a remarcat printr-o intervenţie uluitoare.

pentruA fost practic ultima mare şansă de gol a meciului care s-a terminat la egalitate. „Echipa nu a jucat deloc rău, dar e adevărat că în repriza a doua ceva nu a mai funcţionat. Mai sunt câţiva băieţi care mai au nevoie de puţin timp pentru a înţelege perfect ce le cerem noi şi atunci lucrurile vor arăta altfel, dar reyultatul este până la urmă echitabil”, a declarat Dican.

Distribuie:

Postaţi un comentariu