Liga 1 / Au început cu emoţii, au terminat en fanfare

Guima a restabilit egalitatea la unu, în minutul 40 al meciului dintre CFR şi Gaz Metan şi a deschis drumul spre o nouă victorie a vişiniilor / Foto: Dan Bodea

CFR Cluj a obţinut al treilea succes stagional, scor 4-1, în confruntarea cu Gaz Metan Mediaş, ultima din cadrul etapei a cincea, şi s-a apropiat de podiumul Ligii I. Partida a început cum nu se poate mai bine pentru trupa antrenată de Cristian Dulca, iar Ciprian Petre a deschis scorul încă din minutul 16, cu un şut frumos, plasat pe lângă Mario Felgueiras.

CFR-iştii au început cursa fr urmărire a adversarului şi după o pwerioadă bună de timp fără mari ocazii, Bruno Guima a restabilit egalitatea în minutul 40, când a reluat din apropiere o minge respinsă de portarul oaspeţilor. Intrat în repriza secundă în teren Florin Costea a ratat o bună oportunitate de a-şi trece numele pe lista marcatorilor, dar a anticipat golul marcat de Larie din minutul 52.

În minutul 64 centralul întâlniri dictează lovitură de la 11 metri pentru CFR. Oaspeţii protestează însă, nimic nu schimbă decizia arbitrului şi după câteva minute de parlamentări Tade transformă perfect pentru 3-1. Atacantul francez a reuşit dubla în minutul 86, după ce cu 10 minute mai devreme medieşenii putea reveni în joc, dar Tahar a ratat o lovitură de pedeapsă.

Cu 10 puncte acumulate şi un golaveraj excelent (10-2) CFR a urcat pe poziţia a patra a clasamentului şi se situează la doar 3 puncte n urma liderului Petrolul Ploieşti.

Distribuie:

Postaţi un comentariu