Liber la biletele pentru Liga Campionilor

HCM Baia Mare a cucerit deja primul trofeu al noului sezon, la sfârșitul săptămânii își așteaptă fanii la meciurile din Liga Campionilor

Au mai rămas doar patru zile până la confruntările din Champions League, pentru vicecampioanele României la handbal feminin, HCM Baia Mare. Gruparea maramureşeană a pus în vânzare biletele pentru cele patru partide din cadrul turneului preliminar al Ligii Campionilor, preţurile acestora fiind modice – un tichet valabil pentru două meciuri din aceeaşi fiind de 15 lei.
Organizatorii așteaptă toți ardelenii la meci
Biletele de intrare au fos puse în vânzare începând de ieri, la Sala Sporturilor “Lascăr Pană”. Pentru spectatorii care nu sunt din Baia Mare şi doresc să cumpere bilete la turneul preliminar al Ligii Campionilor, care se va desfășura în intervalul 14-15 septembrie, există posibilitatea rezervării acestora la adresa bilete@hcmbaiamare.ro. În limita stocului disponibil, rezervările se pot face până cel târziu joi, 12 septembrie (inclusiv). În email trebuie specificate numele cumpărătorului, localitatea unde domiciliază, numărul de telefon şi numărul de bilete solicitate pentru fiecare zi de turneu. Tichetele se vor achita la casieria Sălii Sporturilor “Lascăr Pană” pe baza cărţii de identitate, până cel târziu cu o oră înaintea primului meci al turneului.
Două surori arbitrează cu Viborg
Federaţia Europeană de Handbal a nominalizat delegările oficialilor pentru meciurile din Liga Campionilor. Confruntarea dintre HCM Baia Mare şi Viborg, din 14 septembrie, va fi oficiată de două arbitre din Franţa, celebrele surori gemene Charlotte şi Julie Bonaventura. Celălalt meci al turneului din România, Holstebro – Sercodak Dalfsen, va fi condus de cuplul Evgenij Zotin – Nikolay Volodkov (Rusia). Delegaţi EHF pentru turneul din Baia Mare sunt Wolfgang Gremmel (Germania) şi Klaus Dieter Convents (Belgia).
Iubitorii handbalului le cunosc pe surorile Bonaventura de la finala olimpică de la Londra, acolo unde ele au compromis spectacolul handbalistic şi au decis campioana (Norvegia) care a profitat din plin de prestaţia celor două franţuzoaice nu doar în finală, ci şi în sferturi, în meciul cu Brazilia. În finala cu Muntenegru, acolo unde pe acea vreme evoluau cei mai buni interi din lume: Bojana Popovici şi Katarina Bulatovici, surorile Bonaventura au făcut un adevărat “spectacol” şi au reușit să fie principalele actriţe ale partidei.
Publicul, al 8-lea jucător
Publicul băimărean trebuie să fie al optulea jucător, iar Polivalenta trebuie să fie un adevărat vulcan, cel puțin asta îşi doresc jucătoarele de la HCM, înainte de confruntarea cu ”goliath-ul” handablului european.
“Primul nostru adversar, Viborg, este o echipa cu mare experienţă în cupele europene. Nici celelalte echipe din grupa noastră nu sunt de neglijat, reprezentând adversari redutabili. Publicul va fi al 8-lea nostru jucător. Împreună sper să facem o figură frumoasă, să trecem cu bine de confruntarea cu Viborg, să jucăm finala turneului şi, de ce nu, să mergem mai departe în grupe”, a declarat veterana băimărencelor, portarul Claudia Cetăţeanu.
“Publicul băimărean mereu încurajează echipa, la bine şi la rău. Nu o dată am obţinut victorii tocmai graţie susţinerii suporterilor noştri. Sperăm să vină în număr cât mai mare la sală pentru a ne da aripile necesare accederii în grupele Ligii Campionilor. Acesta ar fi un vis pentru noi toţi: jucătoare, antrenori, suporteri”, a mărturisit la rândul său pivotal Timea Tătar.

Distribuie:

Postaţi un comentariu