Le-a căzut Steaua norocoasă

Ştiinţa Baia Mare a pierdut la "mustaţă" în faţa Stelei

Eşec pentru „zimbrii” băimăreni în cea de a 11-a etapă a SuperLigii de rugby. CSM Ştiinţa Baia Mare a pierdut pe terenul liderului Steaua Bucureşti, cu scorul de 13-15, după ce căpitanul Ionuţ Pop a ratat transformarea unui eseu în chiar ultima secundă de joc.

Punctele gazdelor au fost înscrise de Dascălu (eseu), Cazan (eseu) şi Vlaicu (o transformare şi o lovitură de pedeapsă), în timp ce pentru maramureşeni au punctat Ionuţ Pop (un eseu şi o lovitură de pedeapsă) şi Oprea (eseu). În urma acestei înfrângeri, CSM Ştiinţa Baia Mare ocupă locul trei în clasament, la două puncte distanţă de campioana en-titre a României, RCM Timişoara, şi la patru de liderul Steaua Bucureşti.

În aceeaşi etapă, Universitatea Cluj a pierdut la limită, scor 16-19, pe terenul echipei CSM din Bucureşti. Adrian Mazăre a marcat un eseu pentru „studenţi”, celelalte puncte ale ardelenilor fiind aduse de Ionuţ Mazăre, o transformare şi trei lovituri de pedeapsă. În următoarea rundă, ce va avea loc pe 19 iulie, băimărenii vor juca pe teren propriu, în compania grupării Farul Constanţa, iar „U” va întâlni pe Dinamo. Meciul se va disputa pe Cluj Arena, în 20 iulie.

Rezultate, etapa a XI-a, SuperLiga Naţională de rugby:

Farul Constanţa – RCM Timişoara 16-18
Steaua – Ştiinţa Baia Mare 15-13
CSM Bucureşti – „U” Cluj 19-16

Distribuie:

Postaţi un comentariu