La limita supravieţuirii

Nuno Viveiros a marcat în minutul 70 unicul gol al Universităţii Cluj în victoria de la Târgu Jiu şi "Şepcile roşii" mai speră în salvarea de la retrogradare / Foto: Dan Bodea

Părăsiți de finanțator fotbaliștii Universității Cluj i-au întors și celălalt obraz lui Florian Walter. “Șepcile roșii” s-au impus, luni seară, cu 1-0 pe terenul Pandurilor și continuă să spere în salvarea de la retrogradare. Meciul s-a derulat după o strategie bine gândită de staful tehnic al aredelenilor.

În prima repriză doar gazdele au contat pe faza de atac, însă, în actul secund studenţii au arătat că au puterea de a scoate un rezultat pozitiv la Târgu Jiu. În minutul 52 Bambara a comis o imprudenţă şi tactica clujenilor se putea năruiu, arbitrul dictând lovitură de la 11 metri pentru Pandurii.

Mihai Roman a tras tare, pe jos, dar Veselovski a parat şutul atacantului gorjean. În minutul 70 s-a derulat cea mai importantă fază a meciului. Calcan l-a deschis pe Morar, iar centrarea acestuia a fost fructificată de Viveiros şi “U” Cluj conducea cu 1-0.

Până la finalul partidei nu s-a consemnat nicio fază cu adevărat importantă şi Universitatea s-a impus la limită. Cu 29 de puncte “U” a trecut deasupra liniei roşii şi aşteaptă meciul cu Steaua, programat, sâmbătă, pe Cluj Arena.

Distribuie:

Postaţi un comentariu