Karate / Medalii de aur şi argint pentru karateca din Carei, la Campionatul Naţional

Sportivii de la la CS Karate do B.F.K.S Carei au fost printre remarcații Campionatelor Naționale de la București. Foto / karatetraditional193.blogspot.ro

Bucureştiul a găzduit în data de 9 noiembrie Campionatul Naţional de karate pe echipe, competiţie organizată de către Federația Română de arte mațiale, departamentul SKDUN.

La aceste întreceri au participat sportivi de la 27 de cluburi de karate Shotokan din țară, însumând peste 700 sportivi, 163 de echipe în diverse probe de kumite (luptă liberă) și 254 de echipe în diverse probe de kata (luptă imaginară cu adversari imaginari), copii 1, copii 2, cadeți, juniori, tineret și seniori. Printre aceştia au participat şi sportivii de la CS Karate do B.F.K.S Carei, elevii antrenorului Engber Ingrid reuşind câteva rezulate notabile.

Astfel la proba de kumite copii 2, +37 kg, echipa formată din Chelmu Eric, Knecht Patrik și Medvei Edvin, a cucerit medalia de aur, sportivii devenind astfel campioni naționali, iar echipa de kata juniori mixt formată din Abriham Amalia, Bartincki Attila și Bacs Mate, a cucerit medalia de bronz.

Lotul celor de la CS Karate do B.F.K.S Carei a fost format din următorii sportivi: Abriham Amalia, Bartincki Attila, Bacs Mate, Chelmu Eric, Fulop Mate, Knecht Patrick, Knecht Vivien, Medvei Edvin.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu