Judo / Două medalii de aur la Openul European de la Cluj

În faţa propriilor suporteri Monica Ungureanu a obţinut medalia de aur la categoria 48 de kilograme, în cadrul Openului European de la Cluj-Napoca / Foto: Dan Bodea

Desfăşurat în premieră la Cluj-Napoca, Openul European de judo a fost dominat de sportivii români care au luptat pe tatami, în Sala Polivalentă. Clujeanca Monica Ungureanu a ieșit campioană în limitele categoriei 48 de kilograme.

“Am avut emoţii foarte mari dat fiind faptul că este pentru prima oară când Clujul găzduieşte un eveniment atât de important. În acelaşi timp m-am simţit foarte bine, deşi, presiunea a fost foarte mare pentru că luptam acasă, în faţa propriilor suporteri. Orice sportiv își dorește acest lucru, iar medalia obţinut o dedic celor care iubesc acest sport şi ne susţin”, a declarat Monica Ungureanu.

Tot la 48 de kiograme Violeta Dumitru a obţinut medalia de bronz. Un alt titlu obţinut de delegaţia României a fost cel al Andreei Chiţu care a cucerit medalia de aur la 52 de kilograme. La aceeaşi categorie, Larisa Florian a terminat competiţia pe treapta a III-a a podiumului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu