Judo / Corina Căprioriu luptă la Dusseldorf

Eliminată încă din primul tur al Grand Prix-ului de la Paris, Corina Căprioriu vizează o medalie la Dusseldorf / FOTO: Dan Bodea

Judoka legitimată la Universitatea Cluj, Corina Căprioriu, va lupta la sfârşitul acestei săptămâni în cel de al doilea Grand Prix al anului, la Dusseldorf, în Germania. Sportiva clujeană la intra în luptă în limitele categoriei 57 de kilograme şi ar putea avea oportunitatea de a lupta din nou cu japoneza Kaori Matsumoto, cea care a învins-o pe Căprioriu în finala olimpică de Londra.

Judoka clujeană este numărul 7 în clasamentul mondial al categoriei 57 de kilograme şi speră să facă uitată evoluţia slabă din primul Grand Prix al anului, desfăşurat la Paris, unde a fost eliminată încă din primul tur. La Dusseldorf România va mai avea încă 5 reprezentanţi.

La feminin Andreea Chiţu, numărul 4 mondial, va concura la categoria 52 kg, iar Monica Ungureanu, numărul 26 în clasamentul mondial, la categoria 48 kg. În întrecerea masculină reprezentanţii României sunt Laszlo Szoke, la categoria 66 kg, Costel Dănculea şi Dan Fâşie, la categoria 73 kg.

Grand Prix-ul de judo de la Dusseldorf este dotat cu premii totale în valoare de 100.000 de dolari, iar la start s-au înscris 370 de judoka din 55 de ţări.

Distribuie:

Postaţi un comentariu