Judo / Căprioriu, pe podium la Tyumen

Înaintea participării la Campionatul Mondial de judo de la Astana, Corina Căprioriu a mai adus o medalie de argint pentru judo-ul clujean, în cadrul Grand Slam-ului de la Tyume, din Rusia / FotoȘ Dan Bodea

Judoka legitimată la CS Universitatea Cluj, Corina Căprioriu, a cucerit, sâmbătă, medalia de argint în cadrul turneului de Grand Slam găzduit de Tyumen. Întrecerea din Rusia a fost ultimul mare turneu de judo înaintea Campionatului Mondial de la Astana, ce va avea loc la sfârşitul lunii august.

Luptând în limitele categoriei 57 de kilograme, clujeanca și-a depășit fără probleme toate adversarele întâlnite în luptele din grupa A, calificându-se fără emoții în semifinale, fază în care a trecut de olandeza Sanne Verhagen. În ultimul act al întrecerii Corina Căprioriu a fost învinsă de japoneza Tsukasa Yoshida.

Cealaltă judoka din Cluj, Monica Ungureanu a avut deasemenea evoluții apreciate în cadrul turneului de la Tyumen. Ungureanu a luptat la categoria 48 de kilograme și a pierdut meciul din Grupa A, cu rusoaica Kristina Rumyantseva. Clujeanca a intrat astfel în recalificări unde a învins-o pe chinezoaica Shishi Xie şi s-a calificat în meciul pentru medalia de bronz.

Ungureanu a dus lupta cu rusoaica Irina Dolgova până în prelungiri, unde rusoaica a reuşit să puncteze prima adjudecându-şi astfel, medalia de bronz.

Distribuie:

Postaţi un comentariu