Judo / Căprioriu la maxim

Judoka legitimată la CS Universitatea Cluj, Corina Căprioriu, a disputat finala Grand Prix-ului de la Abu Dhabi, din circuitul IJF. Vicecampioana olimpică de la Londra a concurat în limitele categoriei 57 de kilograme şi a fost foarte aproape de un nou succes internaţional, fiind învinsă greu în ultimul act al întrecerii de nemţoaica Miryam Roper, prin ippon.

Până să lupte în finală Corina Căprioriu le eliminase pe rând pe Guljaz Saimova din Kirghistan, în faza optimilor de finală, de elveţianca Larissa Csatari în sferturi și de portugheza Telma Monteiro în semifinalele turneului. Astfel, Căprioriu a primit medalia de argint şi un cec în valoare de 3.000 de dolari din partea organizatorilor.

În cadrul aceleaşi competiţii Laris Florian de la LPS Oradea a fost învinsă încă din primul tur al categoriei 52 de kilograme de Romy Tarangul din Germania, iar Andreea Chiţu, fostă campioană europeană, a obţinut medalia de bronz la 52 de kg.

O altă sportivă legitimată la Universitatea Cluj, Loredana Ohâi, proaspăt câştigătoare a titlului continental la Under23, a fost pe lista invitaţilor organizatorilor de la Abu Dhabi, dar a fost nevoită să declineze invitaţia din cauza unor probleme medicale.

Distribuie:

Postaţi un comentariu