Judo/ Bronz European pentru Larisa Florian

Larisa Florian (dreapta), pe podiumul categoriei 52 kg. Sursa foto: EJU.NET

Una dintre cele mai talentate judoka din noul val este fără îndoială orădeanca Larisa Florian , cea care a reuşit o performanţă de excepţie la Campionatul European de judo juniori, disputat la Sarajevo (Bosnia Herţegovina), reuşind să obţină medalia de bronz la categoria 52 kg.

Larisa a concurat într-o companie selectă, competiţia reunind la start 414 sportivi din 43 de ţări ale continentului. Judoka legitimată la JC Liberty CSŞ LPS Bihorul (antrenori Aurelian Fleisz, Alexandru Goncearenko) a avut un parcurs foarte bun în primele tururi, în care le-a întrecut prin ippon pe Bernadett Keliger (Ungaria) şi Distria Krasniqi (Kosovo).

Din păcate în semifinale orădeanca a pierdut în faţa italiencei Odette Giuffrida, o sportivă pe care o învinsese fără probleme până atunci.

Larisa s-a răzbunat în finala mica pe o altă judoka din Italia, Daniela Raia, pe care a învinso la puncte şi a intrat astfel în posesia medaliei de bronz.

Clasarea Larisei Florian pe locul III la CE de junioare constituie cea mai bună performanţă de până acum, din acest an, din sportul bihorean.

Distribuie:

Postaţi un comentariu