Înotătorii de la Gold Stars Baia Mare au cucerit Ungaria

Inotatorii de la Gold Stars Baia Mare

La sfârşitul săptămânii trecute, 9 înotători de la Clubul Gold Stars Baia Mare au participat la concursul internaţional de nataţie Masters Haiduszoboszlo din Ungaria, competiţie destinată sportivilor cu vârsta de peste 25 de ani.
La turneu au luat startul înotători din Ungaria, România, Polonia şi Ucraina. Cei nouă reprezentanţi ai clubului Gold Stars s-au întors acasă cu o salba de medalii, ei reuşind să câştige nu mai puţin de 22 de medalii, dintre care 11 de aur, 8 de argint şi 3 de bronz, atât la probele individuale, cât şi la cele de ştafetă (la feminin, masculin şi mixt).
Printre sportivii care au urcat pe podium în Ungaria s-au numărat Delia Kovacs (şapte medalii de aur şi una de argint), Andrea Szeghalmi, Luminiţa Pop, Raluca Anamaria Ungurean, Maria Cionca, Vasi Buciuman, Daniel Sălăjean, Razvan Cristian Oros şi Josif Kovacs.
Următoarea competiţie la care sportivii băimăreni îşi doresc să participe este Memorialul Ioan Schuster, ce va avea loc în perioada 26-27 octombrie la Reşiţa.

Distribuie:

Postaţi un comentariu