Înfrângere la Brașov pentru Universitatea

Foto: Dan Bodea (arhivă)

Echipa feminină de handbal Universitatea Cluj a pierdut meciul disputat în deplasare, în cadrul etapei a III-a a Ligii Naționale, scor 23-30 cu Corona Brașov. Meciul a debutat extrem de echilibrat, primul gol marcându-se după două minute și jumătate de joc. După încă un minut Buceschi a marcat pentru 2-0, în vreme ce Universitatea a punctat pentru prima oară abia în minutul 10 al înfruntării.

Gazdele au evoluat fără complexe și s-a văzut diferența de valoare dintre loturile celor două combatante. Cu toate acestea ”U” a reușit să țină scorul strâns, ba chiar a egalat situația pe tabela de marcaj la 9, în minutul 25. A fost momentul care le-a zgândărit orgoliul brașovencelor care au început să marcheze la foc automat și au intrat la cabine la scorul de 16-12. Universitatea Cluj a marcat primul gol al reprizei a doua și aceea a fost cam singura performanță a ardelencelor, din actul secund al întâlnirii.

În minutul 33 gazdele s-au distanțat pentru prima oară la cinci goluri și nu au mai cedat nicio clipă controlul partidei până la fluierul final. Cu această victorie Corona Brașov se menține pe podiumul clasamentului Ligii Naționale, cu maximum de puncte (9), la fel ca și CSM București și SCM Craiova. În partida de la Brașov, Alexandra Dindiligan, Diana Puiu și Ana Maria Berbec au fost principalele marcatoare pentru ”U”, toate cu câte 6 reușite. Clujencele ocupă după trei etape locul 8 al clasamentului cu 3 puncte.

Distribuie:

Postaţi un comentariu