Înfrângere în fața oltenilor de la CSU Craiova

FC Bihor a pierdut meciul

Formația orădeană de fotbal FC Bihor a pierdut sâmbătă, pe teren propriu, la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”, jocul pe care l-a disputat în cadrul etapei a IX-a a Ligii a II-a.

Fotbaliștii orădeni au primit replica oltenilor de la CS Universitatea Craiova, formație care a reușit să se impună cu scorul de 1-0, grație unei execuții foarte frumoase a lui Andrei Sin, jucător care a marcat în minutul 71 cu un șut frumos de la 25 de metri din lateral în vinclul din stânga al porți apărate de Smaranda.

Partida a prezentat în general o notă de echilibru, cu o ușoară superioritate a posesiei balonului pentru olteni, dar cu ocaziile cele mai multe aparținând gazdelor. Diferența  a făcut-o însă acea execuție din minutul 71, la o fază care nu anunța mare lucru. După primirea golului, orădenii, intrați și în criză de timp au devenit mai nervoși, lucru dovedit și eliminarea lui Dorin Mihuț, în minutul 84, pentru cumul de cartonașe.

Partida a început cu șutul lui Ovidiu Bic, din minutul 5, de la 20 de metri, reținut de portarul Barac. În replică, în minutul 7, Cristian Ganea a tras puternic de la distanţă, dar a respins Smaranda.

În minutul 11, Raymond Lukacs a căzut în careu, dar arbitrul Sergiu Popa din Aiud a apreciat că a simulat și ia acordat cartonașul galben.

În minutul 25, în urma unei centrări de pe stânga a oltenilor, Pleșan, din 5 metri, a reluat defectuos pe lângă poartă. Opt minute mai târziu, în minutul 33, în urma unei lovituri libere executate de Sebastian Sfârlea de pe partea dreaptă, portarul Brac a boxat din fața lui R. Lukacs, pentru ca în minutul 38, în urma unei alte lovituri libere executate tot de pe dreapta și tot de Sfârlea, Pătrașcu să respingă din 6 metri.

După pauză, oaspeții au avut prima ocazie, prin Cristian Ganea, care a executat o lovitură liberă, în minutul 49, respinsă cu capul de Florin Lazăr. În replică, în minutul 50, Andrei Haș a șutat din vole, de la 23 de metri, dar peste poartă.

În minutul 65, FC Bihor a ratat o ocazie uriașă, în urma unei lovituri de colț, execută de S. Ianc, mingea a ajuns în poziție bună la Florin Lazăr, care din 7 metri a șutat peste poartă.

Ce nu au reușit bihoreni, au izbutit însă oltenii, în minutul 71, prin acel șut de senzație a lui A. Sin, la vinclu, de la 25 de metri, și astfel oaspeții au trecut în avantaj pe  tabelă, într-un moment de echilibru al jocului.

După primirea golului, gazdele au încercat să revină, jucători au intrat în criză de timp, au cedat și nervilor și astfel, Dorin Mihuț a fost eliminat în minutul 84.

Pe final de joc totuși, orădeni puteau să înscrie, prin Ovidiu Bic, dar reluarea acestuia, ca de altfel, și a lui Haș, din minutul 88, și Ianc, din minutul 89, au ocolit cadrul porți.

S-a încheiat astfel acest joc cu victoria craiovenilor, care trec pe primul loc, în timp ce FC Bihor cu această înfrângere ajunge la -7 la adevăr și coboară pe locul 10.

„Ne-am organizat 70 și ceva de minute, diferența astăzi a făcut-o o execuție, speram ca organizându-ne bine pe faza defensivă să reușim să îi prindem pe contraatac, nu am reușit acest lucru, iar execuția lui Sin în colțul lung a făcut diferența astăzi”, a declarat, după joc, antrenorul orădenilor, Gheorghe Ghiț,

„Am fost un joc foarte bun și foarte util, de ambele părți. Sunt bucuros că am luat cele trei puncte. Mă așteptam la mai bine din partea băieților mei, dar odată cu marcarea golului și acumularea celor trei puncte, încep să mă gândesc la meciul următor”, a afirmat, la rândul său, tehnicianul oltenilor, Ovidiu Stângă.

FC Bihor Oradea – CS Universitatea Craiova  0-1(0-0)

A marcat: Andrei Sin (min. 71)

FC Bihor: Smaranda – Mihuţ (min. 83 eliminat), Fl. Lazăr (cpt.), Letan, R. Lupu (min. 77 Zs. Lukacs) – Sfârlea – Achim, Haş,   Ianc, Ov. Bic – R. Lukacs (min. 61 Hadăr). Antrenor: Gheorghe Ghiţ

CS Univ. Craiova: Brac – Cârjă, Fl. Pătraşcu,   Ljubinkovic, I. Stancu – Gorovei (min. 84 Dragu), Pleşan (cpt.), A. Ionescu (min. 75 Precup), Cr. Ganea – Curelea, Opriţa (min. 52 A. Sin). Antrenor: Ovidiu Stîngă

Au arbitrat: Sergiu Popa (Aiud) – Gabriel Bârjac (Zalău) şi Mihai Marius Marica (Bistriţa).

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu