Hotico începe lupta cu FRF

Hotico e decis să meargă până în pânzele albe pentru a-şi găsi dreptatea în conflictul cu FRF

Finanţatorul echipei FC Maramureş Universitar Baia Mare, Dan Hotico, este decis să îşi caute dreptatea în instanţele civile, după ce echipa sa a nu a fost înscrisă, abuziv spune el, în Liga a II-a.

În acest sens, latifundiarul din Dealu Florilor a început „războiul” cu Federaţia Română de Fotbal, iar prima bătălie a fost aceea de a înştiinţa Conmitetul Executiv vis- a-vis de nemulţumirile sale şi de a cere explicaţii. ”Procedura spune că prima dată trebuie să înştiinţezi forul responsabil, în speţă Comitetul Executiv, cu privire la intenţiile tale. Noi am făcut deja acest lucru, iar acum cei de la federaţie, au termen 30 de zile să îşi motiveze acţiunile. După aceea, în funcţie de răspunsul lor, vom ataca FRF-ul în instanţele civile”, a declarat Hotico.

Finanţatorul băimărean a mărturisit că nu va lupta singur împotriva şefilor din fotbal, ci va avea aliaţi de calibru. ”Ţinând cont că există deja un precedent, cazul domnului Adrian Mititelu, cred că procesul nu va dura foarte mult. În plus, vom face această acţiune la comun cu Craiova şi Rapid. Vom fi aşadar 3 cluburi”, a adăugat Hotico.

Până la atacarea efectivă în instanţele civile, echipa FCMU Baia Mare nu se va prezenta la nicio partidă din Liga a III-a. Astfel, meciul de mâine, dintre FC Municipal Baia Mare şi FCMU nu se va disputa. ”Mai mult ca sigur vom fi dezafiliaţi după ce vom da în judecată federaţia. Așa că nu are rost să ne mai prezentăm la nicio partidă”, a încheiat Hotico.

Distribuie:

Postaţi un comentariu