HCM Baia Mare: Ultimul test înainte de meciurile din Grupa Morţii!

HCM Baia Mare (Laura Olteanu)

HCM Baia Mare joacă astăzi, de la ora 16:00, pe teren propriu, cu CSM Bucuresti, într-o partidă contând pentru etapa a cincea a Ligii Naţionale de handbal. Meciul cu gruparea din capitală va fi ultimul test al băimărencelor înaintea debutului în grupele Ligii Campionilor, acolo unde elevele lui Costică Buceschi vor juca într-o adevărată “grupă a morţii”, cu Thuringer, Gyor şi Hypo Viena.
Adversara de astăzi a HCM-ului are trei victorii în cele patru meciuri disputate până acum, punctele forte ale echipei bucureştene fiind cele trei jucătoare din naţionala Ucrainei: Irina Glibko (golghetera ediţiei trecute de campionat), Iulia Zaremba şi Irina Shutska, precum şi fostele “tricolore” Vărzaru, Dobrin, Avădanii şi Gâscă.
“Va fi un meci foarte greu, pentru că déjà s-a acumulat oboseala. În plus, vom întâlni o echipă puternică, o echipă care joacă foarte mult pe faza a doua şi contraatac. CSM Bucureşti are jucătoare experimentate, iar ucrainencele pe care le-au transferat în această vară au întărit mult linia lor de 9 metri”, a declarat tehnicianul băimărean Costică Buceschi.
La acest meci nu vor evolua, accidentate fiind, Geta Diniş-Vârtic şi Gabriela Szucs, în schimb este aşteptată să revină în poarta vicecampioanei, Paula Ungureanu, recuperată după o accidentare la şold.
La finalul acestei săptămâni, mai exact pe 6 octombrie, HCM Baia Mare va juca primul meci în Champions League, în deplasare la echipa germană Thuringer.

Distribuie:

Postaţi un comentariu