Handbaliştii de la CSM au câştigat primul amical al acestei veri

Handbaliştii de la CSM Satu Mare s-au impus în amicalul contra "grădiniţei" celor de la CS Marta Baia Mare, scor 54-46

Reuniţi de săptămâna trecută, timp în care au efectuat mai mult antrenamente fizice, handbaliştii de la CSM Satu Mare au disputat şi primul amical din această vară în compania celor de la CS Marta Baia Mare o echipă alcătuită în mare parte din juniori.

A fost un meci util pentru ambele formaţii în care scorul a contat ceva mai puţin, cu multe goluri, disputat pe durata a trei reprize a câte 25 de minute. Totuşi pentru amatorii de statistici putem spune că sătmărenii s-au impus cu 54-46.

Cum nu s-a întocmit un raport de joc, nu s-au consemnat marcatorii. Oricum, antrenorul Nicolae Istrate a utilizat întreg lotul de jucători pe care îi are la dispoziție. Cioroiu, Pogyină, Erdos – în poartă, Andrei Pop, Tătăran, Ciaca, Morar, Chira, Raul Pop, Jurj, Mureșan, Varga, Klaus Ungar (de la Extrem), Tătar, Mateș, Santeiu, Varga, Gherasin (ex Minaur).

Cum bugetul la handbal este unul de austeritate se pare că până la începerea campionatului jucătorii de la CSM vor juca meciurile de pregătire doar pe teren propriu iar de cantonament nici că poate fi vorba.

Distribuie:

Postaţi un comentariu