Handbal/ ”U” Jolidon obține primul succes acasă

După două eşecuri în faţa propriilor suporteri, "U" Jolidon s-a impus vineri în faţa celor de la Cetate Deva

Handbalistele de la Universitatea Jolidon Cluj s-au impus cu scorul de 29-27 în faţa formaţiei Cetate Deva, într-un meci din cadrul etapei a cincea a Ligii Naţională şi a urcat pe poziţia a şasea a clasamentului, cu 9 puncte.

Meciul disputat în Sala Sporturilor „Horia Demian” a coincis cu primul succes stagional înregistrat în faţa propriilor suporteri după două înfrângeri consecutive, în prima etapă în faţa HCM-ului din Roman, respectiv în faţa Coronei din Braşov, una dintre echipele cotate cu şanse reale de a-şi adjudecat titlul de campioană a României în acest sezon.

La pauză scorul a fost egal, 15-15, pe fondul unui joc în care universitarele au greşit şi de această dată nepermis de mult pe faza de atac. În repriza secundă Mihaela Tivadar a preluat iniţiativa fazei de construcţie şi şi-a condus echipa spre cea de a treia victorie a sezonului.

Măzăreanu a făcut un meci bun în poarta clujencelor, iar Chintoan şi Senocico, ambele cu câte şase goluri marcate, au fost cele mai eficace jucătoare ale lui Horaţiu Paşca. Acesta a declarat la finalul partidei: „Nu mă aşteptam să avem un meci uşor, aşa cum nu mă aştept să fie vreun meci uşor în acest campionat. Muncim la relaţiile de joc şi rezultatele vor veni pe măsură ce avansăm în campionat. Am obţinut o victorie importantă şi îi asigur pe suporterii Universităţii că vom mai obţine astfel de succese”, a spus Paşca.

Distribuie:

Postaţi un comentariu