Handbal / „U” Jolidon merge în cantonament

Sezounul intern de handbal feminin s-a încheiat, "U" Jolidon pleacă la munte pentru un stagiu de pregătire / foto: Dan Bodea

Handbalistele de la Universitatea Jolidon Cluj au terminat perfect sezonul de toamnă, atât în întrecerea internă, învingând în deplasare, în ultima etapă programată în acest an, pe CSM Ploieşti cu scorul de 41-30, dar şi în Cupa EHF unde a acces în optimile de finală ale competiţiei după ce a eliminat prin dublă victorie pe PAOK Salonic, campioana în exerciţiu a Greciei.

Liga Naţională s-a întrerupt după etapa programată la sfârşitul săptămânii trecute, pentru a da posibilitatea echipei naţionale să se pregătească în vederea participării la Campionatul Mondial de handbal feminin programat în luna decembrie, în Serbia. Oficialii echipei universitare nu le-au dat liber fetelor, acestea urmând să efectueze, începând de joi, un stagiu de pregătire centralizată în localitatea Vatra Dornei, devenit locul tradiţional de pregătire a clujencelor, în pauzele competiţionale.

„A fost o perioadă dificilă pentru noi toţi, de la fete, până la antrenori, care au trebuit să pună pe picioare o echipă în reconstrucţie. Suntem în grafic atât în Liga Naţională, cât şi în cupele europene, tocmai de aceea s-a luat decizia de a nu pune capăt pregătirii, chiar dacă până la reluarea campionatului este foarte mult timp.

La Vatra Dornei antrenorii vor avea posibilitatea să regleze ceea ce nu a funcţionat şi să pregătească partea a doua a campionatului cât mai bine”, a declarat directorul soprtiv al „U” Jolidon, Cosmin Sălăjan. În cantonamentul de la Vatra Dornei staful tehnic al formaţiei clujene va deplasa întreg lotul de jucătoare.

Distribuie:

Postaţi un comentariu