Handbal / ”U” Jolidon merge în Cupa Cupelor

Mihaela Ani Senocico a marcat de 7 ori în poarta celor de la HCM Roman, iar "U" Jolidon a terminat sezonul pe locul 4 şi s-a calificat în Cupa Cupelor / FOTO: Dan Bodea

Handbalistele de la Universitatea Jolidon au învins cu scorul de 24-23 pe HCM Roman şi au obţinut calificarea în Cupa Cupelor, împotriva tuturor conspiraţiilor şi jocurilor de culise pregătite de Gheorghe Tadici şi Florentin Pera. „Studentele” aveau nevoie de victorie pentru a nu mai depinde de rezultatul partidei dintre Roman şi HC Zalău şi au obţinut-o într-un mod dramatic.

Clujencele au început foarte bine partida şi păreau să se desprindă uşor în câştigătoare, diferenţa constantă de 4-5 goluri fiind consemnată aproape în permanenţă pe tabela de marcaj, până în startul reprizei secunde când romaşcancele s-au apropiat la doar un gol de clujence. Tehnicianul echipei vizitatoare, Florentin Pera, în acelaşi timp secundul lui Gheorghe Tadici la echipa naţională, îşi vedea visul împlinit şi echipa lui mai aprope de cupele europene.

Nu a fost de acord căpitanul universitarelor, Mihaela Ani Senocico, care şi-a condus încă o dată colegele spre o victorie uriaşă. Seno a fost şi golgetera a alb-negrelor cu 7 reuşite, fiind urmată în topul celor mai importante marcatoare de Tetean şi Chintoan, cu 6, respectiv 4 goluri marcate.

„Am terminat un sezon incredibil de greu, dar fetele au dat dovadă de foarte mult caracter. Mulţi ne-au văzut victime sigure, dar acum se vor gândi de două ori înainte se ne desconsidere. În ciuda lipsurilor cu care ne-am confruntat am obţinut o performanţă frumoasă şi pentru asta trebuie să le mulţumesc fetelor pentru că au crezut până la capăt că putem să ne menţinem acolo unde ne este locul, în topul handbalului românesc”, a declarat Horaţiu Paşca, antrenorul echipei ”U” Jolidon.

Distribuie:

Postaţi un comentariu