Handbal / ”U” Jolidon continuă lupta pentru locul patru

Mihaela Ani Senocico a marcat 13 goluri în partida cu Corona Braşov, dar "U" Jolidon a fost învinsă şi va evolua în continuare în grupa pentru locurile 4-6 în Liga Naţională / FOTO : Dan Bodea

Handbalistele de la Universitatea Jolidon Cluj au fost învinse, scor 26-34, de Corona Braşov, în meciul doi din seria de trei partide programate în faza play-off a Ligii Naţionale. Învinse şi în primul joc, disputat la Cluj, scor 28-29, „studentele” mai speră la un loc care să îi asigure prezenţa în viitoarea ediţie a cupelor europene, urmând să joace alături de HCM Zalău şi HCM Roman în grupa pentru locurile 4-6.

Partida de la Braşov a fost controlată în talitate de echipa gazdă care conducea la pauză la o diferenţă de patru goluri (16-12). Şi în partea a doua braşovencele au fost superioare clujencelor, reuşind să mărească diferenţa pe tabela de scor cu fiecare minut scurs din cadrul confruntării. Mihaela Ani Senocico s-a remarcat prin cele 13 goluri marcate, dar nu a reuşit să-şi ducă echipa în turneul Final 3, acolo unde vor lupta pentru titlul de campioană a României, HCM Baia Mare, favorita acestei ediţii de campionat, Dunărea Brăila şi Corona Braşov.

„Ne-a învins o echipă mai motivată, o echipă care a reuşit să ţină aproape de Baia Mare pe întreg parcursul sezonului regulat, o echipă care, de ce nu, are şansa ei la câştigarea campionatului. În ceea ce ne priveşte noi ne-am îndeplinit principalul obiectiv, calificarea în play-off, dar asta nu înseamnă că ne mulţumim cu atât. Vom face tot ce ţine de noi să avem evoluţii bune şi să terminăm pe poziţia a patra la finalul sezonului”, a declarat directorul sportiv al ”U” Jolidon Cluj, Cosmin Sălăjan.

Distribuie:

Postaţi un comentariu