“U” Cluj, repetiţie înaintea barajului pentru Liga Naţională

Handbaliştii de la Universitatea Cluj au făcut o repetiţie, la Sebeş, înaintea turneului de baraj pentru menţinerea în Liga Naţională

Handbaliştii de la Universitatea Cluj au obţinut două victorii şi au pierdut un meci, în cadrul turneului amical care s-a desfăşurat sâmbătă şi duminică la Sebeş, competiţie la startul căreia s-au alinita, pe lângă clujeni, echipa gazdă HC Voinţa, CSM Oradea şi Potaissa Turda. În primul joc universitarii s-au impus la limită, scor 30-29, în faţa celor de la CSM Oradea. A venit apoi înfrângerea în faţa Potaissei Turda, scor 29-43, şi au încheiat întrecerea cu un nou succes, scor 30-28, în faţa gazdelor de la Voinţa Sebeş.

“A fost un turneu util la capătul căruia am văzut cum stăm cu pregătirea şi relaţiile de joc. Suntem o echipă în reconstrucţie şi ne dorim să continuăm în Liga Naţională, dar mai sunt multe lucuri de rezolvat. Sunt mulţumit de cum s-au mişcat băieţii, dar e loc de mai bine”, a declarat antrenorul Universităţii Cluj, Liviu Jurcă.

Turneul de la Sebeş a fost câştigat de cealaltă echipă clujeană participantă, Potaissa Turda, care a obţinut trei victorii din tot atâtea posibile. De altfel Potaissa a fost singura echipă din Liga Naţională participantă la competiţie, toate celelalte trei echipe fiind adversare în divizia secundă a viitorului sezon, asta dacă “U” Cluj nu va câştiga la sfârşitul acestei săptămâni turneul de baraj care se va desfăşura la Bucureşti.

Rezultate înregistrate la turneul de la Sebeş:

HC Voința Sebeș – Potaissa Turda 25-41
“U” Cluj – CSM Oradea 30-29
Potaissa Turda – “U” Cluj 43-29
CSM Oradea – HC Voința Sebeș 35-26
HC Voința Sebeș – “U” Cluj 28-30
Potaissa Turda-CSM Oradea 44-34.

Distribuie:

Postaţi un comentariu