Handbal / ”U” Alexandrion a pierdut la Deva

Cu 7 goluri marcate Florina Chintoan a fost principala marcatoare pentru "U" Alexandrion Clij în înfrângerea, scor 27-29 cu CSM Cetate Deva / Foto: Dan Bodea

Etapa a XXIII-a a Ligii Naţionale de handbal feminin a programat meciul dintre CSM Cetate Deva şi Universitatea Alexandrion Cluj, o partidă specială, fie şi doar pentru că „studentele” urmau să se întâlnească cu fostul lor căpitan, Mihaela Ani Senocico.

Meciul s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 29-27, iar Seno a marcat de 5 ori în poarta fostelor coechipiere. Cetate Deva a condus de altfel în permanenţă pe tabela de marcaj. Începutul a fost perfect pentru gazde, şi foarte prost pentru sportivele pregătite de Carmen Amariei. În minutul 5 era deja 4-0 pentru hunedorence, iar acestea au continuat să joace cu multă ambiţie.

Astfel, la pauză Cetate Deva avea deja un avantaj de cinci goluri (18-13). În pauză Carmen Amariei a reuşit să le mobilizeze pe handbalistele din Cluj, dar tenacitatea cu care s-au apărat fetele lui Ioan Ani Senocico, şi avantajul luat în prima repriză le-a ajutat pe jucătoarele din Deva să obţină o victorie importantă, care le menţin în cursa pentru un loc de play-off.

Florina Chintoan, şi Cristina Laslo au fost principalele marcatoare ale Universităţii cu 7, respectiv 6 goluri. În urma acestui rezultat cele două echipe au făcut schimb de locuri în clasament, CSM Cetate Deva trecând pe locul 10 al clasamentului Ligii Naţionale, cu 24 de puncte, ”U” Alexandrion situându-se o poziţie mai jos, cu 23 de puncte.

Distribuie:

Postaţi un comentariu