Handbal / Turneu Memorial “Tiberiu Rusu”

Vineri încep la Cluj meciurile celei de a opta ediţii a turneului Memorial "Tiberiu Rusu" la handbal feminin / foto: Dan Bodea

Vineri încep la Cluj meciurile celei de a opta ediţii a turneului de handbal feminin Memorial “Tiberiu Rusu”, organizat de secţia de handbal a CS Universitatea Cluj. La competiţia din acest an au fost invitate formaţiile “U” Jolidon, HC Zalău, echipa naţională  sub 20 de ani a României, SCM U Craiova şi formaţia maghiară Bekescsaba NKSE.

Nouă meciuri în trei zile
Prima confruntare din cadrul turneului se va disputa de la ora 17.00 şi le va opune pe HC Zalău, echipa selecţionerului echipei naţionale a României, Gheorghe Tadici şi  Békéscsaba Előre. De la ora 19.00 vor intra în competiţie şi gazdele întrecerii, “U” Jolidon, care vor întâlni România U20.

Alte patru meciuri sunt programate sâmbătă, iar duminică se vor disputa ultimele trei jocuri şi festivitatea de premiere. La acest turneu organizatorii au decis ca echipele să joace fiecare cu fiecare.

“Am căutat să invităm echipe puternice pentru că în această etapă de pregătire antrenorii vor căuta să remedieze micile imperfecţiuni pe care le-au constatat în precedentul turneu de la Braşov. Sper doar să nu intervină accidentări pentru că avem un lot destul de subţire din punct de vedere numeric şi ar fi păcat ca jucătoarele să piardă perioada aceasta de pregătire”, a declarat directorul sportiv al “U” Jolidon, Cosmin Sălăjan.

Până la sfârşitul acestui an handbalistele de la “U” Jolidon vor mai participa la un turneu amical, la Zalău, programat în perioada 28-29 decembrie, alături de echipa gazdă şi de formaţiile maghiare Bekescsaba NKSE şi Debrecen.

Distribuie:

Postaţi un comentariu