Handbal / Soliste în play-out

Magdalena Paraschiv a marcat 8 goluri în victoria Universității Alexandrion Cluj în fața celor de la CSM Unirea Slobozia, scor 31-24 / Foto: Dan Bodea

Handbalistele de la Universitatea Alexandrion Cluj și-au consolidat poziția de lider în clasamentul fazei play-out a Ligii Naționale. Duminică, sportivele pregătite de Carmen Amariei au învins categoric formația CSM Unirea Slobozia, cu scorul de 31-24, la capătul unui meci pe care l-au controlat din primul minut.

Prima repriză a fost la discreția clujencelor, iar ”veterana” Magda Paraschiv a evoluat încântător. 17-12 a fost scorul la pauză, în favoarea Universității. După reluare jocul a fost ceva mai echilibrat, asta și pentru că la adăpostul celor 5 goluri avans, luat în prima repriză, ”studentele” au evoluat mult mai relaxate, fără să mai forțeze decât atât cât a fost nevoie să-și țină adversarul la respect.

Autoare a 8 goluri Paraschiv a fost principala marcatoare a Universității, iar Laura Popa, Cristina Laslo (ambele cu câte 6 goluri) și Florina Chintoan (5) au contribuit și ele la succesul obținut în fața Unirii din Slobozia. Cu această victorie ”U” Alexandrion Cluj acumulează 31 de puncte și este lider în clasamentul play-out. Etapa următoare clujencele se vor deplasa, joi 21 mai, la Râmnicu Vâlcea pentru confruntarea cu echipa locală HCM.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Dan says:

    Vreau sa felicit autoarea Patrice Podină pentru promptitudinea cu care scrie aceste articole despre handbal, facand astfel cunoscut succesul acestor minunate fete, mari luptatoare, care merita sa fie felicitate si lupta lor incununata de succes cunoscuta !! Bravo fetelor !
    Haide UUU ! Tot respectul !

Postaţi un comentariu