Handbal / România va juca în cea mai tare grupă de la Euro

Echipa feminină de handbal a României va întâlni Norvegia, Danemarca şi Ucraina la europeanul din iarnă

Echipa naţională de handbal feminin a României are şansa revanşei în faţa Norvegiei. Handbalistele pregătite de Gheorghe Tadici au fost repartizate în grupa B la Campionatul European de handbal din Ungaria şi Croaţia, alături de Norvegia, Danemarca şi Ucraina. Tragerea la sorţi a componenţei grupelor de la turneul final al europenelor de handbal feminin, din luna decembrie, a avut loc joi la Zagreb.

“Tricolorele” lui Tadici vor evolua în cea mai tare grupă a turneului găzduit de Ungaria şi Croaţia. Naţionala României este cotată cu şansa a treia, după reprezentativele Norvegiei şi a Danemarcei, dar peste Ucraina. În preliminariile pentru Euro 2014, România a terminat grupa a şasea, pe poziţia secundă, cu şase puncte, două mai puţine decât Norvegia.

Meciurile din prima fază a grupelor turneului final vor avea loc la Györ, Debrecen (ambele în Ungaria), Varazdin și Osijek (ambele în Croația), partidele din grupele principale vor avea loc la Debrecen și Zagreb, iar finalele se vor desfășura la Budapesta.

Distribuie:

Postaţi un comentariu