HANDBAL / România – Serbia, evenimentul sportiv al anului la Cluj

Organizatorii speră ca România – Serbia să se joace cu casa închisă, cum s-a întâmplat și la Trofeul Carpați / Foto: Dan Bodea

Echipa feminină de handbal a României revine în 13 iunie în „Polivalenta” de la Cluj, pentru barajul cu Serbia, miza fiind calificarea la Campionatul Mondial din luna decembrie.

După succesul din luna martie, de la Trofeul Carpați, când la meciul România – Brazilia au asistat peste 7.000 de spectatori, record la un eveniment sportiv desfășurat într-o sală de sport din România, handbalul de calitate revine în Sala Polivalentă de la Cluj.

Astfel, în 13 iunie 2015, va avea loc partida România – Serbia, contând pentru returul barajului de calificare la Campionatul Mondial de handbal feminin, competiție programată între 5 și 20 decembrie 2015, în Danemarca. Meciul tur va avea loc în 6 iunie, în Serbia.

Cristina Neagu și colegele ei din naționala de handbal a României sunt așteptate cu brațele deschise la Cluj / Foto: Dan Bodea

Cristina Neagu și colegele ei din naționala de handbal a României sunt așteptate cu brațele deschise la Cluj / Foto: Dan Bodea

Prețul unui bilet între 5 și 30 de lei

Federația Română de Handbal (FRH), organizatoarea evenimentului, a pus deja în vânzare biletele pentru meciul de la Cluj, prețul variind între 5 și 30 de lei, în funcție de sectorul sălii, achiziționarea tichetelor făcându-se, deocamadată, doar online. E posibil, ca funcție de numărul biletelor rămase disponibile, acestea să fie puse în vânzare și la casele de bilete de la Sala Polivalentă, în special în săptămâna dinaintea meciului.

Celelalte meciuri de baraj din Europa pentru CM din Danemarca sunt următoarele: Franța – Slovenia, Germania – Rusia, Olanda – Cehia, Ucraina – Polonia, Muntenegru – Islanda, Austria – Ungaria, Spania – Slovacia, Croația – Suedia. Sunt calificate direct, Brazilia, campioana mondială en-titre, Norvegia, campioana europeană și țara organizatoare, Danemarca.

România este singura participantă la toate cele 21 de ediții ale CM la handbal feminin desfășurate în sală, având în palmares un titlu mondial (1962) și două medalii de argint (1973 și 2005). Trebuie spus că handbalul feminin românesc mai are în palmares două titluri mondiale la handbal în 11, jucat în aer liber, pe stadioane (1956 și 1960).

Schița cu sala și pretul biletelor

Schița cu sala și pretul biletelor

Biletele pot fi achiziționate AICI. 

Distribuie:

Postaţi un comentariu