Handbal / Potaissa Turda a se pregăteşte de turneu

viitoarei ediţii a Ligii Naţionale handbaliştii de la Potaissa Turda voe efectua o serie de turnee amicale

Echipa masculină de handbal Potaissa Turda va fi gazda unui turneu internaţional, care se va desfăşura în perioada imediat următoare la Sala de sport „Gheorghe Bariţiu” din localitatea clujeană. La competiţie au fost invitate să participe două formaţii din prima ligă din Ungaria şi HC Odorhei.

Până la startul turneului internaţional handbaliştii pregătiţi de Horaţiu Gal au disputat două meciuri de verificare în compania celor de la CSU Suceava. Ambele înfruntări au fost la discreţia turdenilor, medaliaţi cu bronz în ediţia precedentă a Ligii Naţionale. În primul joc Potaissa s-a impus cu scorul de 34-23, pentru ca în meciul „revanşă” să câştige cu scorul de 36-30.

În poarta Potaissei a revenit Răzvan Szopka, după operaţia suferită la sfârşitul sezonului trecut. „Scopul acestor amicale a fost acela de a rula întreg lotul de jucători pe care antrenorii îl au la dispoziţie. Rezultatele contează mai puţin, era normal ca noi să ne impunem în ambele partide. Practic vom putea trage anumite concluzii privind nivelul nostru de pregătire abia după turneul pe care îl organizăm zilele viitoare aici, la Turda”, a declarat preşedintele Flavius Sâsâeac.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. broscoi says:

    cred ca cei transferati sint buni,dar incepe un campionat foarte greu in care dinamo pare una care vrea sa devina campioana.
    Imi place interul drept si extrema dreapta,cred ca se acomodeaza bine in echipa.
    As dori ca echipa sa fie iarasi in cupe
    Nu stiu dar ar trebuie organizate la fiecare meci din deplasare excursie.Se vede ca ii un public ambitios cum putine echipe au din liga.
    Publicul ii al 8 lea jucator intotdeauna.Cred ca publicul sia adus contributia la calificarea in cupe.
    Va fi foarte greu pentru ca nu au experienta in cupe.
    Cred ca intotdeauna,omul care face jocul echipei adverse se vede dupa 5 minute de la inceperea meciului.
    Daca va fi luat om la om va fi usor de cistigat meciul.
    Trebuie cit mai putine ratari iar contraatacuri cit mai multe.
    O aparare mai avansata,cred ca este cu mult mai bine,da mai mult randament.
    Va urez succes.

Postaţi un comentariu