Handbal / Potaissa Turda nu se regăseşte

Potaissa Turda a pierdut la Dinamo, scor 20-26, al patrulea meci din actualul campionat de handbal masculin

Handbaliştii de la Potaissa Turda au suferit al patrulea eşec din această ediţie de campionat, scor 20-26, în meciul disputat în deplasare, în compania formaţiei Dinamo Bucureşti. Dacă în precedenta ediţie a Ligi Naţionale cele două echipe s-au luptat pentru medaliile de bronz, în această toamnă disputa dintre ele a fost una de slabă factură tehnică, gazdele având emoţii doar în prima repriză.

În primele minute clujenii au fost la conducere, reuşind să-şi asigure un fragil avantaj în trei rânduri (3-1, 5-3 şi 6-4). Dinamo a egalat la 6 şi mai apoi a preluat conducerea, cu 7-6, după care meciul s-a “rupt” în favoarea bucureştenilor. La pauză a fost 13-11, dar în partea a doua a meciului nimic nu s-a mai legat în jocul Potaissei, iar gazdele eu profitat de orice avanatj pentru a-şi mări diferenţa pe tabela de marcaj.

“Am făcut încă o dată un joc prost, ca şi toate celelalte din deplasare. Astăzi nu am jucat mai mult de 20 de minute şi normal că ne-au învins categoric, fără drept de apel, nu există niciun dubiu. Aşa cum a fost anul trecut unul extraordinar, cu victorii pe linie, acum e o situaţie mai dificilă, am înregistrat deja foarte multe înfrângeri. Aşa se întâmplă în sport, câteodată eşti sus, câteodată eşti jos”, a declarat preşedintele Potaissei, Flavius Sâsâeac.

De la echipa clujeană s-au remarcat în partida cu Dinamo, Raul Marian şi Adomnicăi ambii jucători reuşind câte 4 goluri şi Cîmpan cu 3. După opt etape Potaissa Turda este abia a 8-a în clasamentul Ligii Naţionale, cu 9 puncte acumulate.

Distribuie:

Postaţi un comentariu